Red de Rijke Weide
28
Oct

Stoarmrin, mars voor meer biodiversiteit

   12:00        Burgwerd, bij it Doniahûs

Loop mee met deze speciale mars, de ‘Stoarmrin’! Een bijzondere wandeltocht over onze prachtige Fryske grûn, want wanneer heb jij voor het laatst door een weiland of over het erf van een boerderij gelopen?

Terwijl we tijdens de ‘Stoarmrin’ genieten van land, dorp en hiem maken we ons ook zorgen want het land wordt steeds stiller en de biodiversiteit neemt af. We willen met deze loop laten zien dat we het belangrijk vinden dat het land leeft en dat het in de toekomst weer vol staat met diverse kruiden en grassen waar de insecten hun feestjes in kunnen vieren. Tijdens deze tocht, voor jong en oud, verheugen we ons op het levende land van de toekomst. Wij zijn de stilte voor de storm van het gezoem en het gekwetter dat ons te wachten staat.

We vragen aandacht en ruimte voor vogels, bijen, bloemen, boeren en buitenlui zodat zij samen kunnen leven in een biodiverse wereld. Dat kunnen we niet alleen, dus neem je vrienden, buren, pake en beppe mee, trek iets fleurigs aan of kom verkleed als je favoriete dier of bloem.

Weer of geen weer, met je kop in de wind, gebukt door de storm of met je gezicht naar de zon… Loop met ons mee en laat zien dat je het levende land belangrijk vindt! Met muziek van Piter Wilkens en Syb van der Ploeg.

Meer informatie en aanmelden: www.kingofthemeadows.eu/stoarmrin

Schijf je in voor de gratis, digitale maandelijkse nieuwbrief

Vogelbescherming gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken ze om u te informeren over ons werk, onze producten en voor marketingdoeleinden. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl. Klik hier voor meer informatie over privacy.

Volg de campagne