Red de Rijke Weide

Dringende oproep: help mee Franse jacht op grutto en wulp te stoppen

Onbestaanbaar! Frankrijk wil op wulpen blijven schieten en mogelijk per 2020 zelfs de jacht op grutto’s weer gaan toestaan. Help alsjeblieft mee om dat te voorkomen en vul voor 1 augustus de online consultatie in van het betrokken Franse ministerie.

Belachelijk voorstel

Mede dankzij stevig lobbywerk uit Nederland  is het nu al 10 jaar verboden om in Frankrijk op grutto’s te schieten. Op de wulp mag aan de Atlantische kust van Frankrijk nog steeds geschoten worden. Daar zitten ze vaak tijdens de trek of ze overwinteren er zelfs. Al direct over de grens met België staan er lokvogels op het strand om de wulpen binnen schootsafstand te krijgen.

We hadden verwacht dat de gruttojacht nu definitief verboden zou gaan worden maar Frankrijk wil de jachtsluiting nu slechts met 1 jaar verlengen. Ook wil de Franse overheid de wulpenjacht mogelijk houden aan de kust. Franse vogelbeschermers vinden dat een belachelijk voorstel. En wij met hen.

In Nederland worden vele tientallen miljoenen euro’s besteed om deze vogels te beschermen. Vele Nederlandse boeren doen iets extra’s voor deze vogels, net als duizenden vrijwilligers.

Het publiek koos de grutto als nationale vogel een paar geleden tijdens een verkiezing van Vroege Vogels.

Stop de jacht

Het gaat dermate slecht met grutto’s en wulpen dat van jacht helemaal géén sprake zou moeten zijn. Maar in ieder geval moet de jacht weer met vijf jaar worden opgeschort, zoals nu twee keer is gebeurd. Dat sluit ook naadloos aan op het Europees Actieplan dat recent het licht zag om dit type steltlopers te redden. Bovendien moet het jachtmoratorium voor de wulp gelden in geheel Frankrijk; geen uitzondering meer voor de kustzone.

De Franse vogelbescherming heeft onze en jouw hulp gevraagd. Je kunt de Franse regering laten weten hoe je hierover denkt via een online consultatie die je tot 1 augustus kunt invullen.

Naar de online consultatie

Je kunt zelf een tekst dichten voor de Fransen, maar ook gebruik maken van de tekst hieronder die wij in het Frans hebben vertaald: copy-paste de tekst in het veld ‘Texte de votre message (obligatoire)’.

Bij ‘Titre’ kun je iets invullen als ‘Non à la chasse’.

En verder: als je het formulier hebt ingevuld, klik dan eerst op ‘previsualisation’ of alles klopt en dan daarna op ‘message definitif: envoyer au site’.

Klik hier voor online consultatie

VOORBEELDTEKST
“Aux Pays-Bas, des populations reproductrices de barges à queue noire et de courlis cendrés sont en déclin malgré les efforts de conservation de milliers de volontaires et d’agriculteurs ainsi que des budgets gouvernementaux annuels de dizaines de millions d’euros.

Ces deux espèces utilisent les zones humides en France comme sites d’escale pendant la migration ou pour passer l’hiver. Afin d’éviter tout déclin supplémentaire, il est important que ces deux espèces ne soient plus chassées sur leurs voies de migration.

Nous étions satisfaits du moratoire sur la chasse de la barge à queue noire sur tout le territoire français lors de ces 10 dernières années. Nous demandons ainsi au gouvernement français d’étendre le moratoire actuel pour au moins 5 ans supplémentaires. Notre demande est appuyée par les plans d’action AEWA et le Plan d’Action International Multi-Espèces pour la Conservation des Limicoles Nicheurs dans les Prairies Humides en Europe (2018-2028) récemment adopté.

Par ailleurs nous sommes très préoccupés par le fait que les courlis cendrés soient encore chassés dans les départements français où cette espèce s’arrête pendant la migration ou pour passer l’hiver. Nous demandons donc également un moratoire sur la chasse du courlis cendré sur toute la France au plus vite.”

 

LET OP: KLIK OP DE ONLINE CONSULTATIE, HIERONDER EEN REACTIE GEVEN IS NIET DE CONSULTATIE!!


Reacties

 1. maria

  Hallo ben Debbie Baker met namen uit Dallas, ben hier om iedereen te helpen die op zoek is naar een lening zoals zakelijke leningen, hypothecaire leningen onroerend goed lening, persoonlijke lening en alle andere soorten leningen om contact op te nemen met dit geweldige leningbedrijf van Linda Robert die mij en mijn gezin steunde met een zakelijke lening en ook met een hypothecaire lening ter waarde van $ 400.000. USD die ons leven weer op het goede spoor zette. Dank aan Linda, want ik heb nooit geloofd dat zo’n echte geldschieter nog steeds bestaat, totdat ik Linda Robert heb gevonden. Ik ben erg dankbaar voor wat ze voor ons heeft gedaan, daarom doe ik dit allemaal om anderen te laten profiteren van zijn geweldige service die hij levert aan beide individuen / bedrijven. Dus gebruik dit moment om iemand boven de 18 jaar te informeren om nu contact met haar op te nemen via e-mail (mrslindarobertloanfirm@gmail.com) om zijn / haar lening vandaag met een beter terugbetalingsschema te krijgen, geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. laat haar weten dat ik je naar Debbie Baker verwijs, ik weet dat hij heel blij zal zijn om te horen

  Whatsapp: +1 272 203 0459

  http://privatelanders12.wixsite.com/loan

 2. Roberto Kenneth

  LENING AANBIEDING !!! Wij zijn Roberto Kenneth leninginvestering die wij zowel op lange als op korte termijn leningen verstrekken. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, bedrijfslening, zakelijke leningen, educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en ongecompliceerd. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000.000. (Twenty Five Million Dollars). Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte kredietkeuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar we naar toe kunnen gaan als de traditionele bronnen voor uitlenen falen. Als u geïnteresseerd bent aarzel dan niet om ons te contacteren met onderstaande informatie per e-mail: robertokennety@gmail.com

 3. Adrian Bayford

  Hallo,

  Heeft u een legitieme en snelle leendienst nodig?

  Meld u nu aan en ontvang uw lening met spoed!

  We bieden financiële hulp aan mensen die op zoek zijn naar leningen. Leenfinanciering en werkkapitaal om een nieuw bedrijf te starten of bestaande activiteiten uit te breiden. Onze lening wordt aangeboden met een gunstige rente van 2%. Informacje na temat wysyłania wiadomości e-mail i contact: (adribay0008@gmail.com)

 4. Ann Moura

  GETUIGENIS OVER DE WIJGAAN VAN MIJN LENING VAN DE HEER Felix Duke Hallo iedereen Mijn namen zijn Ann Moura ben hier om te getuigen hoe ik mijn lening kreeg van de heer Felix Duke nadat ik meerdere keren had gesolliciteerd bij verschillende leningverstrekkers die beweerden ook in deze verklaring te getuigen forum, ik dacht dat de getuigenissen echt waren en ik solliciteerde maar ze hebben me nooit een lening gegeven. Ik had dringend een lening nodig om een bedrijf te starten en solliciteerde bij verschillende leningverstrekkers die beloofden te helpen, maar ze gaven me nooit de lening. Totdat een vriend van me me voorstelde aan meneer Felix Duke die beloofde mij te helpen en inderdaad hij deed wat hij beloofde zonder enige vorm van vertraging. Ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare kredietverstrekkers waren totdat ik Mr. Felix Duke ontmoette, die inderdaad geholpen zijn met de lening en mijn overtuiging hebben veranderd. Ik weet niet of je op een of andere manier in de buurt bent behoefte aan een echte en dringende lening, vrij voelen om contact op te nemen met Mr. Felix Duke via zijn e-mail: {felixdukeloanfirm@gmail.com}
  Ann Moura

 5. Charles Lawrence

  Hallo allemaal. Ik zag reacties van mensen die hun lening al ontvingen van puurhartleningen en vervolgens besloot ik om hun aanbevelingen toe te passen en ik heb een paar uur geleden op mijn eigen bankrekening een totaalbedrag van $ 50.000 bevestigd waarvoor ik had gevraagd. Dit is echt een geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een lening wil aanvragen via hun e-mail: [neuronfinancecreditunion@gmail.com]

 6. Anderson Morris

  U hebt een lening nodig om uw factuur te betalen, neem contact met ons op, we geven een lening van slechts 2%, bieden ook een lang en kort leenformulier. Meer informatie neem contact met ons op via email andmoris38@gmail.com u kunt ook contact met ons opnemen over het nummer van onze service: +393924698291

 7. James

  Goedendag, Meneer / Mevrouw.:
  Het krijgen van een legitieme hypotheek is altijd een groot probleem geweest voor klanten die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben. De kwestie van krediet en onderpand zijn iets waar klanten zich altijd zorgen over maken wanneer ze een hypotheek willen nemen bij een legitieme kredietgever. Maar.. wij hebben dat verschil gemaakt in de leenindustrie. We kunnen een hypotheek regelen van 5000. naar 100.000.1000 in de valuta soort van USD, EURO en ponden
  Onze diensten omvatten het volgende:
  schuldconsolidatie
  Tweede Hypotheek
  Bedrijfsleningen
  Persoonlijke Leningen
  Internationale Leningen
  Lening voor alle soorten
  Familiale hypotheek
  E. T. C
  Geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons precies laten weten wat je wilt en we zullen zeker uw droom waar maken. MR STEVE. zegt ja als je banken nee zeggen. Tot slot financieren we kleine hypotheekbedrijven, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over het verkrijgen van een hypotheek neem contact met ons op, Gelieve onmiddellijk te reageren op deze EMAIL:john.info255@yandex.com
  Whatsapp: +380994169405

 8. Melissa Nicholas

  Hallo allemaal, ik hoop dat jullie allemaal in orde zijn ??? Mijn namen zijn mevrouw Melissa Nicholas, ik kom uit Kansas, een paar maanden geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en ik had een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie, mijn bank weigerde om me een lening te geven, zodat ik geen andere keus had dan op zoek te gaan naar een ongedekte lening online, in het proces van mijn onderzoek was ik een slachtoffer van fraude en ik verloor bijna $ 750 en ik had meer problemen en ik gaf bijna hoopt op een lening totdat ik een online bericht heb gevonden. Het bericht was een gedeeld getuigenis van de heer Frank uit Charleston States die getuigt van hoe hij $ 50.000 kreeg van Kathy Finance Inc. Na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn onbeveiligde leningsverzoek van $ 350.000 werd binnen 72 uur na mijn verzoek goedgekeurd en mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort.

  Ik wil mijn diepe dankbaarheid uiten en ook de leningzoekers daar adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor degenen wie een lening nodig heeft, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf contacteren per e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

  Jouw
  Melissa Nicholas.

 9. Adrian Bayford

  Hallo,

  Heeft u een legitieme en snelle leendienst nodig?

  Meld u nu aan en ontvang uw lening met spoed!

  We bieden financiële hulp aan mensen die op zoek zijn naar leningen. Kredietfinanciering en werkkapitaal om een nieuw bedrijf te starten of bestaande activiteiten uit te breiden. Onze lening wordt aangeboden met een gunstige rente van 2%. Geïnteresseerde partijen moeten per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie: (adribay0008@gmail.com)

 10. lisa

  ik wil mr westhood of apexloans bedanken voor het feit dat hij mij een lening ter waarde van 34000 $ heeft gegeven. Ik heb verschillende keren opgelicht door verschillende nepbedrijven die zich voordoen als leningverstrekkers totdat ik kennismaakte met apexloans die me lening gaven als je vandaag een dringende lening nodig hebt voorkom scammed en neem contact op met apexloans via e-mail: apexloans@yahoo.com

 11. adams john loan

  Hallo, ik ben een particuliere geldschieter die leningen verstrekt aan mensen die een lening nodig hebben en mensen die een nieuw bedrijf willen starten. , in het belang van 2% contact vandaag op: adamsjohnloanfirm@hotmail.com

 12. Davis wilfred

  eindelijk kreeg ik mijn lening vandaag, mijn naam is amelia deport ik kreeg mijn lening van 10000 euro allemaal dankzij davis wilfred hij is een uitleenagent bij st james place wealth management je kunt hem contacteren daviswilfred18@gmail.com voor meer details over hoe jij kan je lening krijgen. vergeet alsjeblieft niet hem te vertellen dat ik je heb voorgesteld. dank je.

 13. Hope elinal

  Heeft u een dringende lening of een investeringslening of allerlei leningen nodig? Elinal Financial Enterprises is een succesvolle financiële brokerage en biedt speciaal ontworpen financieringspakketten aan klanten over de hele wereld. we kunnen een hele reeks leningproducten aanbieden voor uw huisverbetering. Op onbeveiligde faciliteiten kunnen ze een minimumlening van 3, 000,00 Euro en een maximum van 150, 000,00 Euro bieden. Deze kunnen worden overgenomen flexibele voorwaarden van maximaal 120 maanden. Als ze de lening op een onroerend goed veiligstellen, kunnen ze leningen aanbieden van 5, 000 tot 500, 000,00 euro die over 30 jaar kunnen worden opgenomen. Voer uw aanvraag strikt naar Kplender@outlook.com whatsapp: +13312045985

 14. Alex

  Hallo allemaal, ik ben Alex, ik heb net een lening van € 50.000 gekregen van Wendy Finance, ik ben heel blij en ik ben erg blij en ik raad Wendy Finance aan voor alle leningzoekers u kunt per e-mail contact met hen opnemen: wendyfinance04@gmail.com

 15. Credit Financier Home

  * Biedt een rentevoet van 3%
  * Verzekering voor geldlozen Ondernemer
  * Garantie voor geld

  Met een goede credit score biedt Credit Financier Home onderpand leningen en niet-onderpand leningen aan particulieren of bedrijven of coöperatieve verenigingen met het oog op industriële en persoonlijke voordelen.

  Contact adres:
  WhatsApp: +15184181390
  Directe post
  creditfinancierhome@gmail.com

 16. Adrian Bayford

  Hallo

  Heb je een lening nodig? Bent u in een financiële crisis of heeft u geld nodig om een bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om uw schulden te betalen, rekeningen te betalen of een bedrijf te starten? Heeft u een lage credit score en is het moeilijk om kapitaal te verkrijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Dat is uw kans om een lening te krijgen van onze organisatie. We bieden speciale leningen voor de volgende doelen en nog veel meer. Persoonlijke leningen, bedrijfsuitbreiding, bedrijfsontwikkeling, onderwijs, schuldconsolidering, financiële en vaste leningen. We bieden lage rentetarieven van 2%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail (adribay0008@gmail.com)

 17. Charles Lawrence

  Heeft u een snelle lening nodig om uw financiële problemen op te lossen en een bedrijf te runnen? Krijg uw lening van 3.000 tot 3.000.000.000 in de volgende valuta ($) (€) (£) beschikbaar voor de lening, hier bieden wij alle soorten leningen aan. Beleggingsleningen, persoonlijke leningen, onroerendgoedleningen. Wij kunnen uw bedrijf of project helpen met een lage rente van 2%. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening, neemt u dan contact met ons op via de volgende e-mail
  details: neuronfinancecreditunion@gmail.com
    Of je kunt hem sms’en via: +19144656417

 18. Norton Finance

  Bent u onderhevig aan schuldkwijtschelding of administratie? Ben je op de zwarte lijst? Heeft u moeite om uw maandelijkse betalingen aan te pakken? Wilt u een huis-, auto- of zakelijke lening kopen, maar u bent onderhevig aan schuldkwijtschelding of administratie? Als u JA hebt geantwoord op een van mijn vragen? Neem contact met ons op via e-mail: nortonfinance2017@gmail.com

 19. Adrian Bayford

  Hallo

  Heb je een lening nodig? Bent u in een financiële crisis of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om uw schulden te betalen, rekeningen te betalen of een bedrijf te starten? Heeft u een lage credit score en is het moeilijk om een kapitaallening te verkrijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Dit is uw kans om een lening te krijgen van onze organisatie. We bieden speciale leningen voor de volgende doelen en nog veel meer. Persoonlijke leningen, bedrijfsuitbreiding, bedrijfsvorming, onderwijs, schuldconsolidering, financiële en vaste leningen. We bieden leningen met een lage rente van 2%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail (adribay0008@gmail.com)

 20. Mrs Haley

  Heeft u dringend een lening nodig om uw schulden af te lossen of heeft u een lening nodig om uw bedrijf te verbeteren? Je bent afgewezen door banken en andere financiële instellingen? zoek niet meer, want we zijn hier om al uw financiële problemen tot het verleden te maken. We lenen fondsen van $ 5000 tot $ 20.000.000,00 voor een aflossingsperiode van 1 tot 30 jaar tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we een betrouwbare en begunstigde hulp bieden en bereid zijn om een lening aan te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: haleyturnerloans@gmail.com met de onderstaande informatie. NAAM: LAND: TELEFOONNUMMER: LENING BEDRAG: LENTI DUUR: Bedankt, Mevr. Haley

 21. Mrs. Lisa Bud

  Hallo Lisa Bud, een particuliere geldschieter, biedt leningen tegen een rentevoet van 2% per jaar en binnen een kredietlimiet van $ 10.000,00 tot $ 500.000,00 en € 10.000,00 tot € 500.000,00 euro.
  Beveiligde en ongedekte leningen, studieleningen, leningen aan huishoudens, conforme leningen, conventionele leningen, niet-conforme leningen, leningen met een open einde zijn allemaal beschikbaar.
  We garanderen financiële diensten aan veel van onze klanten over de hele wereld. Met ons flexibele kredietpakket kunnen we krediet verwerken en geld overmaken binnen twee dagen. We werken in duidelijke en begrijpelijke omstandigheden en bieden alle soorten leningen aan klanten die geïnteresseerd zijn in particuliere bedrijven en investeerders in onroerend goed. Vul het onderstaande formulier in en stuur het ons per e-mail.
  Gebruikersdetails:
  Naam:
  Leeftijd:
  Seks:
  Burgerlijke staat:
  Adres:
  Stad:
  Staat:
  land:
  Postcode:
  Telefoon:
  E-mailadres:
  Doel van het lenen van geld:
  Leenbedrag:
  Leen periode:
  Maandinkomen:

  E-mail: Spadeoptionloancompany@gmail.com. En voor meer informatie whatsapp +1 (281) 947 5336.

  Vriendelijke groeten,
  Mevrouw Lisa Bud.

 22. Roberto Kenneth

  LENING AANBIEDING !!! Wij zijn Roberto Kenneth Loan Inestment “we bieden zowel langlopende als kortlopende leningfinanciering Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, bedrijfslening, bedrijfsleningen , Educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en ongecompliceerd Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000, – (Twenty Five Million Dollars). : We zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte leningkeuze voor algemene leningen te worden.Wij zijn het bedrijf waar we naar toe kunnen gaan als de traditionele uitleenbronnen falen.Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om per e-mail contact met ons op te nemen met onderstaande informatie: robertokennety@gmail.com

 23. Adrian Bayford

  Hallo

  Heb je een snelle lening nodig? We kunnen u helpen. We verstrekken persoonlijke leningen en betaalmiddelen voor bedrijfsontwikkeling. Het gave van een geldige lening is altijd een groot probleem voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. Dese van krediet en onderpand is iets waar mensen altijd naar op zoek zijn naar een lening bij een geldige geldschieter. Maar we bieden een lening aan met een gunstige rentevoet van 2%. Neem contact met ons op voor meer informatie via (adribay0008@gmail.com)

 24. Mr Arnoid Weman

  Heeft u een lening nodig tegen een zeer laag tarief van 2%? we geven woningkrediet, zakelijke lening elke vorm van lening Geïnteresseerd, Contacteer ons via e-mail: arnoidweman@gmail.com voor meer informatie

 25. Charles Lawrence

  Heeft u een snelle lening nodig om uw financiële problemen op te lossen en een bedrijf te runnen? Krijg uw lening van 3.000 tot 3.000.000.000 in de volgende valuta ($) (€) (£) beschikbaar voor de lening, hier bieden wij alle soorten leningen aan. Beleggingsleningen, persoonlijke leningen, onroerendgoedleningen. Wij kunnen uw bedrijf of project helpen met een lage rente van 2%. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening, neemt u dan contact met ons op via de volgende e-mail

  details: neuronfinancecreditunion@gmail.com
    Of je kunt hem sms’en via: +19144656417

 26. Adrian Bayford

  Hallo

  Heb je een lening nodig? Wij bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten. Onze leningen zijn lang en kort, met gunstige rentetarieven. Wij bieden 2% rentekredieten, neem contact met ons op voor meer informatie via (adribay0008@gmail.com)

 27. Hope elinal

  Ben je een zakenman of -vrouw? ik ben de CEO van het leningbedrijf Hope Elinal en ik wil dat jullie allemaal weten dat we getraind zijn om alleen leningen te lenen aan mensen die een lening nodig hebben om hun kerstavond op een betere manier dan ooit tevoren te vieren en ook degenen die in behoefte aan financiële ondersteuning wat dan ook, dus als u op zoek bent naar een kerstlening of een lening om uw schulden of rekeningen te zuiveren, dan kunt u contact met ons opnemen op onze e-mail in VIA (kplender@outlook.com whatsapp: +13312045985) voor meer informatie op deze transactie lening fondsen

 28. Sharon

  Goedendag,
  Mijn naam is mevrouw Sharon Sim. Ik woon in Singapore en ben vandaag een gelukkige vrouw? en ik zei tegen mezelf dat een geldschieter die mijn gezin redt van onze slechte situatie, ik zal doorverwijzen naar een persoon die hem leent, hij gaf me geluk aan mij en mijn familie, ik had een lening nodig van S $ 250.000,00 om mijn leven helemaal opnieuw te beginnen, want ik ben een alleenstaande moeder met 3 kinderen. Ik ontmoette deze eerlijke en GOD vrezende man kredietverstrekker die me helpt met een lening van S $ 250.000,00 SG. Dollar, hij is een GOD vrezende man, als je een lening nodig hebt en je zult de lening terugbetalen, neem dan alsjeblieft contact met hem op vertel hem dat het mevrouw Sharon is, die je naar hem verwijst. contact opnemen met de heer John Robinson, via quickloanlender.help@gmail.com
  WhatsApp: +234 (0) 8107393284) Bedankt.

 29. Martin Laura

  Goedendag;

  Solliciteer voor uw millenniumlening, snel, betrouwbaar en langetermijnkrediet van uw keuze tegen een rentepercentage van 2%, zonder een kredietcontrole, aarzel niet om uw aanvraag in te dienen via (martinlaurafinancefirm@gmail.com) Uw geluk is bij ons betrouwbaar .

  BEDANKT!!!
  WhatsApp: +2348162551507

 30. Mr Robertwilliam

  Leningoffer

  U wordt erop gewezen dat de heer Robert william Foundation momenteel leningen verstrekt aan particulieren, bedrijven en samenwerking met betaalbare rentetarieven.

  We kunnen je veel helpen in je leven. We verlenen onze klanten een goede service

  Zit u in financiële problemen of specificeert u? Ben je ooit afgewezen door banken of heb je je schulden afgehandeld om je rekening voor eens en voor altijd te betalen. Hier is gelegenheid die je nooit kunt missen. Dit is een geweldige kans om uw bedrijf sneller en eenvoudiger te krijgen.

  Voor meer informatie, bezoek de heer Robert William LOANS FOUNDATION via e-mail op Robertwilliamfinancialloan@hotmail.com contact informatie hierboven. We garanderen u een transparante en efficiënte service.

  Ik kan je helpen met een lening.

  U moet ons in staat stellen om door te gaan met uw lening.

  Je volledige naam …..

  Leningbedrag nodig …….

  Jouw land …….

  Uw maandelijks inkomen

  Beroep ……….

  Sex ……..

  Leeftijd …….

  Adres …..

  Terugbetalingsduur …….

  Telefoonnummer ……….

  Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail (Robertwilliamfinancialloan@hotmail.com)
  Ik kan het je veroorloven om je deze lening te geven

  dank je
  Mr Robert william MD

 31. Mr Robertwilliam

  Loan offer

  You are informed that Mr Robert william Foundation is currently giving out loans to individuals, companies and co-operation body with affordable 1% interest rates.

  We can afford to give you the loan and this loan will help you alot in your life. We render a good service to our customers

  You are in financial trouble or specify? Have you ever been turned down by banks or want to settle your debts to pay your bill once and for all, you need money to establish your business.Here come opportunity you can never miss. Here a great opportunity where you can get your loan faster and easy, you can build your own dream the owner of an independent business and personal become an entrepreneur.

  For more information, please visit us at Mr Robert William LOANS FOUNDATION via email at Robertwilliamfinancialloan@hotmail.com contact information above. We guarantee you a transparent and efficient service.

  I can help you with a loan.

  You are required to provide the following information to enable us proceed with your loan.

  Your full name…..

  Loan amount needed…….

  Your coountry…….

  Your monthly income

  Occupation ……….

  Sex ……..

  Age…….

  Address…..

  Pay back duration…….

  Phone number ……….

  Contact us today via email (Robertwilliamfinancialloan@hotmail.com)
  I can afford to give you this loan

  Thank you
  Mr Robert william MD

 32. Martin Muller

  Bent u op zoek naar leningen voor bedrijven, projecten, persoonlijk effect? Mag ik u voorstellen aan 24 UUR LENING BEDRIJF. Wij zijn een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en we houden ons bezig met zuivere lening- en schuldfinanciering van project (en), dwz olie en gas, onroerend goed, hernieuwbare energie, gezondheidszorg, transport, bouw, hotels en etc. We kunnen tot de financiering financieren een bedrag van $ 900.000.000,00 (Negenhonderd miljoen USD) in elke regio van de wereld zolang onze 3% ROI op de projecten kan worden gegarandeerd. Momenteel breiden we ons bedrijf internationaal uit, wat meer reden is voor deze publieke aankondiging. Stuur voor een gemakkelijke en snelle aanvraag een korte e-mail naar: 24hoursloanfundsservices@gmail.com

  Informatiecentrum

  24 UUR LENING BEDRIJF

 33. william mason

  Geachte heer mevrouw,

  We bieden leningen voor alle doeleinden.
  Meld je nu aan en ontvang binnen 3 werkdagen gefinancierd.
  – Minimaal bedrag van de lening: $ 5.000,00
  – Maximumbedrag van de lening: $ 50.000.000,00
  – Rente: 2% per jaar
  Stuur voor meer informatie een e-mail naar williammasonfinance@yahoo.com

 34. KREDI

  Buon giorno Signore / Signora,
  CANDIDATI A TUTTI I TIPI DI PRESTITI QUI AL TASSO DEL 2%
  Offriamo i prestiti di giorno di paga
  Prestiti personali a breve termine
  e prestiti personali a lungo termine.
  Email: ajilfinancials@yahoo.com
  CHE COSA È APP: +919035538183…

 35. Sr Dino Marco

  Hallo lieve vrienden,

  Groeten aan jou vanuit mijn nederige zelf, ben je op zoek naar een
  betrouwbare lening of heeft u een lening nodig om uw bedrijf te financieren of uw rekeningen te betalen? heb je erover nagedacht hoe je een startkapitaal kunt opbouwen in dat je project? zo ja, dan is deze aanbieding voor jou, mijn naam is mevr. Noelia Rojas Padua uit Asuncion Paraguay. Ik heb ook moeilijke tijden doorgemaakt in het leven en ben ook al zo vaak teleurgesteld door vrienden en familieleden en ik dacht bijna dat ik het niet langer in mijn leven kon redden, totdat ik een vriend tegenkwam die me naar een geldschieter met de naam ( Dino Marco geldschieters plc) waar ik mijn geleende bedrag van $ 61.457,00 dollar kreeg die me uit mijn financiële situatie hielp, zij bieden hun leningen tegen 2% rente aan iedereen die een lening nodig heeft, neem vandaag contact met hen op: dinomarcolenders220@gmail.com
  voor eenvoudige en betaalbare lening.

 36. KREDI

  Goede dag heer / mevrouw,

  SOLLICITEREN VOOR ALLE SOORTEN LENINGEN HIER AAN 2% PRIJS

  Wij bieden betaaldagleningen
  Persoonlijke leningen op korte termijn
  en persoonlijk op lange termijn
  Leningen.
  E-mail: ajilfinancials@yahoo.com
  WAT IS APP: +919035538183

 37. WILLIAMS JAMES

  Hej alla. Jag såg kommentarer från personer som redan har fått sitt lån från rena hjärtlån och då bestämde jag mig för att söka efter deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget bankkonto ett totalt belopp på $ 50.000 som jag bad om. Det här är verkligen en bra nyhet och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via deras
  e-post: [federalcreditunion2@gmail.com]
    Eller du kan skriva honom via: +19144656417

 38. Adrian Bayford

  Hallo

  Heb je een lening nodig? Wij bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten. Onze leningen zijn zowel lange als korte looptijden met gunstige rentetarieven. Wij bieden 2% rentekredieten, neem contact met ons op voor meer informatie via (adribay0008@gmail.com)

 39. Anderson Morris

  Heb je een lening nodig om de rekening te betalen, neem dan contact met ons op, we geven een lening van slechts 2%, we bieden ook een lang en kort tijdlening formulier meer info contacteer ons via email andmoris38@gmail.com je kunt ook contact met ons opnemen op onze whatsapp-nummer: +393924698291

 40. Adrian Bayford

  Hallo

  Heb je een lening nodig? Wij bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten. Onze leningen zijn zowel lange als korte looptijden met gunstige rentetarieven. Wij bieden 2% rentekredieten, neem contact met ons op voor meer informatie via (adribay0008@gmail.com)

 41. Mrs. Wendy Lopez

  Ben je opgelicht door valse geldschieters die een lening online krijgen of ben je afgewezen door banken vanwege een lage kredietwaardigheid? Maak u dan geen zorgen meer, want u kunt vandaag al uw leningen krijgen om al uw financiële behoeften op te lossen bij DirectAxis Financial Services binnen 72 uur na goedkeuring tegen slechts 2% rente. Houd er rekening mee dat geen sofinummer vereist is, geen bankafschrift, geen beveiligingscontrole en geen certificaten nodig zijn voordat uw lening is goedgekeurd.
  Neem contact met ons op via whatsapp via +1 (876) 448-5490 of schrijf direct naar ons bedrijf via e-mail: directaxisfinancialservices.usa@gmail.com

 42. WILLIAMS JAMES

  Ben je opgelicht door valse geldschieters die een lening online krijgen of ben je afgewezen door banken vanwege een lage kredietwaardigheid? Maak je geen zorgen, want je kunt vandaag al je leningen krijgen om al je financiële behoeften bij DirectAxis Financial Services binnen 72 uur na goedkeuring op te lossen met een belang van slechts 2%. Houd er rekening mee dat geen sofinummer vereist is, geen bankafschrift, geen beveiligingscontrole en geen certificaten vereist zijn voordat uw lening is goedgekeurd. Neem contact met ons op via whatsapp via +19144656417 of schrijf direct naar ons bedrijf via e-mail: neuronfinancecreditunion@gmail.com

 43. Larry Maxwell

  Wij zijn een christelijke organisatie die is opgericht om mensen te helpen die hulp nodig hebben, zoals financiële hulp. Dus als u financiële moeilijkheden ondervindt of als u in financiële problemen verkeert, en u geld nodig hebt om uw eigen bedrijf op te starten, of als u een lening aan uw schulden afwikkelen of uw rekeningen betalen, een leuke zaak beginnen of u vindt het moeilijk om een ​​kapitaallening bij lokale banken te krijgen, neem vandaag nog contact met ons op via (larrymaxwellfunds@gmail.com) voor de bijbel zegt: “Luke 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; hij die zoekt; en voor hem die klopt, zal de deur worden geopend “Laat deze kans dus niet voorbijgaan, want Jezus is Dezelfde gisteren, vandaag en voor altijd meer. Alsjeblieft, deze is voor serieus denkende mensen en God vrezend.
  Bedankt voor uw begrip voor uw contact als
  we wachten
  vriendelijke groeten
  Beheer
  E-mail: (larrymaxwellfunds@gmail.com)

 44. Kojonka Moe

  Regeert iedereen dat mijn naam Kojonka Moe is en ik kom uit Nederland Ik heb gehoord dat mensen getuigen over dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman en dit is mijn eerste aanvraag voor een lening online Ik was bang om een ​​online lening aan te vragen vanwege de zwendel die ik zie op het internet maar nadat ik zoveel getuigenissen had gelezen over dit bedrijf, besloot ik het eens te proberen en een lening aan te vragen bij dit bedrijf, genaamd Patricia Kingsman, leningbedrijf, ik had geld nodig en ik had een lening van 120.000,00 euro nodig. Dus solliciteerde ik en kreeg ik te horen wat ik moest doen. Ik was bang, maar ik gaf het bedrijf de kans om me te helpen en ze verzekerden me dat ik in minder dan 8 uur tijd mijn lening op mijn rekening zou ontvangen. Ik heb nooit geloofd maar ik wachtte in minder dan 8 uur tijd kreeg ik een telefoontje van mijn bank dat een bedrag van 120.000,00 Euro werd bijgeschreven op mijn account en onmiddellijk belde mijn bank mij ik heb contact opgenomen met het bedrijf en laat hen weten dat ik mijn heb ontvangen lening en vandaag ben ik blij. Dus als je mijn bericht tegenkomt en je leest het en je hebt een legitieme lening nodig van dit bedrijf en wees gerust, dat je blij zult zijn met dit bedrijf. Ik geloof dat dit bedrijf door God is gestuurd en ik bid dat ze het laatst zullen blijven helpen. . Neem contact op met dit bedrijf via e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 45. Abiezer Petit Homme

  Goedendag iedereen

  Mijn naam is Abiezer Petit Homme ik kom uit Amsterdam Nederland Ik wil deze kleine tijd gebruiken Ik moet naar het internet rite dat als je een echte en legitieme lening nodig hebt Patricia Kingsman het juiste bedrijf is om toe te passen. Ik werd bedrogen door 2 bedrijven. een aanvraag ingediend voor een lening van en Patricia Kingsman was het derde bedrijf dat ik aanvraagde. Ik ontving mijn lening van het bedrijf Patricia Kingsman in minder dan 8 uur tijd, zoals het bedrijf me vertelde, dus iedereen die een online lening nodig heeft zonder te worden opgelicht, is van toepassing op Patricia Kingsman. wees gerust, dat u blij zult zijn met dit bedrijf. U kunt dit bedrijf alleen contacteren via e-mail of whatsapp e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (903) 378-6704. Met vriendelijke groet naar iedereen die deze boodschap over de hele wereld leest.

 46. Anne Lotte Benthe

  Mijn naam is Anne Lotte Benthe Ik kom uit Antwerp, België. Ik wil mijn kleine tijd gebruiken om naar het internet te schrijven voor mensen die een echte lening nodig hebben. Als je een lening nodig hebt zonder bedrogen te worden, is Patricia Kingsman het juiste bedrijf om toe te passen. Ik ben lerares wiskunde en Engels en ik werd bedrogen 2 keer door een nepbedrijf dat zich schrap zet om geldverstrekkers te worden, maar ik maak me geen zorgen meer omdat Patricia Kingsman me al heeft geholpen, dus als je een dringende lening nodig hebt om iets te doen, zal dit bedrijf je een glimlach toebrengen. Ik heb ook de meeste mijn vrienden bij dit bedrijf en slechts 2 van mijn vrienden vertelden me dat ze hun leningen al hadden ontvangen, dat een van mijn vrienden een lening van 15.000,00 euro ontving en de andere van mijn vriend de som van 5.000,00 euro ontving, dus iedereen die een online lening nodig heeft, is van toepassing van dit bedrijf en je zult er geen twijfel over hebben, want dit bedrijf is echt behulpzaam en God zal ze blijven gebruiken om mensen te helpen die een lening nodig hebben. Als u een online lening van dit bedrijf nodig hebt en contact met hen opneemt via dit betekent e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com en ook kunt u contact met hen opnemen via WhatsApp +2348088206489. Met vriendelijke groet naar iedereen die mijn berichten leest.

 47. Manon Jeanne Clémence

  Mijn naam is Manon Jeanne Clémence en ik kom uit Antwerpen in België Ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van Patricia Kingsman en ik heb gehoord over dit bedrijf en ik dacht dat het een nepbedrijf was, maar nu ben ik zo blij dat dit bedrijf me hielp en 100% dit bedrijf is echt dus iedereen die een lening nodig heeft dit is het juiste bedrijf om te solliciteren vanaf nu heb ik een lening aangevraagd voor mijn bedrijf van 250.000,00 Euro en dit bedrijf hielp me zonder vertraging ik ben zo blij dat ik dit bedrijf getuig omdat Ik zag dat andere mensen het doen en ik ben blij dat ik een van de mensen ben die een getuigenis geeft over hoe dit bedrijf me heeft geholpen, zodat iedereen als je een echte lening nodig hebt, je helper hier is. hun contactinformatie is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 48. Veronica Rose Holly

  Patricia God zal u en uw bedrijf zegenen

  Mijn naam is Veronica Rose Holly. Ik kom uit Utrecht, ik heb niet veel te zeggen dat iemand een echte lening nodig heeft zonder dat je wordt bedrogen moet van toepassing zijn Patricia Kingsman want ik heb vandaag een lening van dit bedrijf aangevraagd nadat ik zoveel goede en mooie reacties over dit bedrijf had gelezen. Ik vroeg om een ​​lening om mijn schulden te betalen en het enige dat ik nodig had was 50.000 euro omdat ik ook een deel van dat geld zou gebruiken om het schoolgeld van mijn kinderen te betalen. Terwijl ik dit op het internet aan het schrijven ben heb ik vandaag net mijn lening van dit bedrijf ontvangen en ik ben zo blij dat ik nooit geloofd heb dat ik ooit weer gelukkig zou zijn, want ik heb veel meegemaakt en ik dank God voor Patricia Kingsman God zal haar zegenen en zijn bedrijf voor een glimlach op mijn gezicht. Dus iedereen over de hele wereld uit Spanje en andere landen die een lening nodig hebben, is hier en het bedrijf is Patricia Kingsman. Iedereen die een aanvraag heeft ingediend bij Patricia Kingsman, heeft geen probleem want je ontvangt precies dezelfde lening als ze je vertelt. het e-mailadres van hun bedrijf is Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  Nogmaals, God zegene u Patricia Kingsman en moge u lang leven om mensen te blijven helpen.

 49. Alessio Loïc Guillaume

  Mijn naam is Alessio Loïc Guillaume en ik kom uit Nederland en ik woon in een kleine stad in Groningen. Ik ben al online op zoek naar een lening omdat ik geen lening van mijn bank kan krijgen en alleen mensen heb gevonden die mij van mijn geld bedriegen. Vorige week werd ik opgelicht door een leningverstrekker en God wist dat ik klaar was om mijn leven te beëindigen, maar ik zei tegen mezelf dat ik kon proberen of ik een eerlijk bedrijf zou zien dat klaar stond om je te helpen. Dus ik ging zitten en ging op zoek naar een bedrijf en ik las zoveel goede opmerkingen over dit bedrijf, Patricia Kingsman en ik zei: laat me solliciteren en kijken of ik geluk heb als andere mensen, ik was bang maar ik gaf mezelf een kans en ik solliciteerde voor een lening van 80.000,00 euro heb ik aan dit bedrijf uitgelegd dat ik ben opgelicht en ze hebben me gezegd geen zorgen te maken dat ze je zullen helpen dat ze al zoveel mensen uit mijn land hebben geholpen. Dus ik gaf dit bedrijf een kans en ze verzekerden me dat ik over 8 uur tijd met mijn lening zou zijn, ik geloofde het niet, maar ik wachtte op mijn lening. In precies 8 uur tijd kreeg ik een waarschuwing van mijn rug dat mijn account 80.000,00 euro gecrediteerd werd. Alle dank aan Patricia Kinsgman dat dit bedrijf door God is gestuurd. En ik heb mezelf beloofd dat ik dit bedrijf zal getuigen over de manier waarop ze mij hebben geholpen. Dit bedrijf weet niet dat ik dit nu doe en vertel mensen op het internet hoe ze me hebben geholpen, dus iedereen als je een echte lening nodig hebt Patricia Kingsman is hier om je te helpen niet voor de gek te houden door valse mensen die zich schrap zetten om geldschieter te worden. Ik was bijna vergeten dat je alleen via mail of WhatsApp contact kunt opnemen met dit bedrijf en hun contactgegevens zijn patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp is +1 (903) 378-6704. Dit bedrijf is echt en waar dus iedereen die dit bericht leest, en u bent geïnteresseerd, neem contact op met dit bedrijf, want zij zijn de enigen die u kunnen helpen bij het oplossen van uw problemen.

 50. Brayden Wyatt Bryce

  Ik ben Brayden Wyatt Bryce met naam ben ik een politieagent en ik woon in Breda Nederland. Een paar dagen geleden was ik op zoek naar een lening online en ik vond alleen mensen die me bedrogen van mijn geld. Ik heb deze lening echt nodig voor een project in de VS en ik ben op een dag voor de vrijstelling bedrogen toen ik besloot om dit keer opnieuw te kijken voor een echt bedrijf dat leningen verstrekt. Ik vond dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman leningmaatschappij en veel van mensen hebben getuigt over dit bedrijf in eerste instantie ik niet geloofde, maar ik besloot om de lening die ik op zoek was toe te passen was de som van 50.000,00 euro die ik heb toegepast van dit bedrijf en ze vertelden me alles dat gedaan moet worden ik vertrouwde hen en ik deed wat ze me vertelden te doen en ze verzekerden me dat ik in 8 uur tijd veilig met mijn lening zou zijn, ik geloofde ze nooit maar ik wachtte op mijn lening in exact 8 uur tijd kreeg ik een telefoontje van het bedrijf dat als ik heb mijn lening al ontvangen en ik zei nee. Ze vertelden me om naar mijn bank te gaan en mijn rekening te controleren dat mijn bank me misschien geen waarschuwing zou sturen die ik gehoorzaamde en ik ging naar mijn bank en checkte mijn rekening op mijn ogen zag ik mijn lening van 50,000.00 euro op mijn rekening was het geld dat ik op mijn rekening had eerder 1,000.00 euro en ik vond nu 51,000.00 euro mijn geld pulseerden en mijn lening was 51,000.00 euro ik ben zo blij en ik dank dit bedrijf, want ze zijn geweldig. Ik wil mijn kleine tijd gebruiken om mensen in Nederland te schrijven dat als je een echte lening nodig hebt Patricia Kingsman het juiste bedrijf is om van toepassing te zijn. Weet niet dat ik dit doe, dus als iemand een lening nodig heeft, kan je alleen met dit bedrijf contact opnemen via mail of whatsapp, maar ik gebruik geen WhatsApp, dus hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 51. Timéo Stijn Mathys Ayoub

  My name is Timéo Stijn Mathys Ayoub. I am from Amsterdam Netherland i want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +1 (903) 378-6704. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

 52. Gwendolyn Tammie Shari

  Goedendag iedereen

  Mijn naam is Gwendolyn Tammie Shari ik kom uit Utrecht. Ik wil deze tijd gebruiken om op het internet te schrijven dat iedereen die een echte lening nodig heeft Patricia Kingsman het juiste bedrijf is om een ​​paar dagen van toepassing te zijn. Ik had geld nodig en ik zocht online naar een lening. Ik zag een bedrijf en ik solliciteerde dat bedrijf heeft me twee keer van mijn geld bedrogen. Ik was zo verdrietig omdat ik geld nodig had, dus ik besloot naar een ander bedrijf te zoeken en ik vroeg me aan bij een ander bedrijf dat hetzelfde bedrijf me ook vertelde om geld te storten en ik kreeg het en kreeg nooit mijn lening. zoals wat er met me gebeurt omdat ik dringend geld nodig had om een ​​huis te kopen want als ik niet snel een huis krijg, zal mijn huisbaas met mijn familie weg rijden van zijn huis, dus moest ik mijn eigen huis kopen. Toen ik opnieuw aan het zoeken was zag ik dit bedrijf Patricia Kingsman. Ik zag dat veel mensen over dit bedrijf getuigden dat het bedrijf echt geweldig is dus aanvankelijk was ik bang om toe te passen omdat ik 2 keer bedrogen was dus ik zei tegen mezelf laat me het proberen en kijk of dit bedrijf echt was, dus heb ik me aangemeld. Toen ik me aanmeldde, vertelden ze me dat ik alles moest doen. Ik was nog steeds bang, maar ik vertrouwde hen en ze verzekerden me dat ik binnen 8 uur tijd met mijn lening zou zijn die ik voor mijn lening wilde en in mijn ogen kreeg ik een waarschuwing van mijn bank dat er een som van 200.000 euro op mijn bankrekening stond en ik was erg blij in een tijdje geleden belde het bedrijf me en vroeg of ik mijn lening had ontvangen en ik zei ze ja en o bedankt en terwijl ik aan het schrijven ben deze boodschap op het internet nu heeft dit bedrijf ook mijn 2 broers geholpen, dus als iemand een echte lening nodig heeft, is Patricia Kingsman het juiste bedrijf om in te schrijven. Als u geld nodig heeft, kunt u alleen contact met hen opnemen via e-mail of WhatsApp en hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Ik bedank iedereen die mijn bericht leest en wees veilig en solliciteer vanuit dit bedrijf omdat u tevreden zult zijn met hen.

 53. Imke Sascha Evelien

  Dag iedereen

  Ik ben Imke Sascha Evelien en ik kom uit Den Haag. Ik was op zoek naar een online lening en ik was erg bang dat ik nog nooit eerder een lening had aangevraagd en ik zocht heel goed naar een echt bedrijf daar vond ik een bedrijf genaamd Patricia Kingsman. Ik zag eruit en ik zag wat mensen over dit bedrijf zeiden was waar ik besloot om een ​​lening aan te vragen bij het bedrijf en ik had een lening van 150.000,00 euro nodig om een ​​bedrijf te starten toen ik me aanmeldde. Ze vertelde me alles wat ik moest doen en ik verzekerde me dat ik in 8 uur tijd ging om bij mijn lening te zijn zei ik oké en ik wachtte in exact 8 uur tijd ik mijn lening van dit bedrijf ontving terwijl ik dit schrijf nu heb ik nog nooit eerder opgelicht en dit bedrijf is geweldig ik heb mensen horen praten over oplichting maar ik zijn nog nooit eerder opgelicht en ik dank God daarvoor. Dus iedereen, als u een echte lening nodig hebt, is dit het juiste bedrijf om u aan te melden. Zij zullen u helpen en de tijd dat zij u vertellen dat u uw lening zult ontvangen, precies op het moment dat u uw lening ontvangt. Ik moet dit bericht gewoon voor iedereen schrijven, zodat je geen lening van het verkeerde bedrijf aanvraagt ​​als je een echte lening nodig hebt en contact opneemt met dit bedrijf en je zult tevreden zijn. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

 54. Nikki Suus Hailey

  Goede dag Mijn naam is Nikki Suus Hailey ik kom uit Nederland Dit bedrijf waar Patricia Kingsman het over heeft is echt ik wilde nooit een lening, maar ik zei gewoon dat ik dit bedrijf moest proberen en kijken of wat mensen zeggen waar is en ik heb gesolliciteerd lening van hen gisteren en ik heb zojuist mijn lening ontvangen van Patricia Kingsman lening bedrijf iedereen als je dit bericht leest en je een lening aanvraag van dit bedrijf nodig hebt omdat ze je gaan helpen dit bedrijf is het enige bedrijf dat echte lening online biedt. De lening die ik van hen vroeg was 75.000,00 euro en in 8 uur tijd kreeg ik mijn lening zodat mijn vrienden niet worden opgelicht als je een echte lening nodig hebt, dit is het juiste bedrijf om van toepassing te zijn. Als u geïnteresseerd bent in hun leningen, is hun e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com en hun whatsapp-nummer is +1 (903) 378-6704.

 55. Nathanael martyna patryx

  Mijn naam is Nathanael martyna patryx Ik kom uit Nederland Ik wil deze tijd gebruiken om iedereen op het internet te vertellen dat er maar één bedrijf is dat een echte lening biedt en dat bedrijf is Patricia Kingsman. Ik was op zoek naar een lening online voor de afgelopen 3 weken nu en alles wat ik heb is geldschieters die me bedriegen van mijn geld dat ik had God weet dat ik zo arm was en ik wilde mezelf doden, maar daar zag ik zoveel mensen getuigen over dit bedrijf dat ze leningen geven in eerste instantie geloofde ik niet want ik zag andere getuigenissen van andere geldschieter en ze werden allemaal oplichting. Ik zei, laat me van dit bedrijf solliciteren om te zien of het waar is en onmiddellijk heb ik me aangemeld. Ze vertelden me alles wat ik moest doen en ik stemde ermee in en ze verzekerden me dat ik in 8 uur tijd met mijn lening zou zijn omdat ze zeiden dat ze gebruiken de snelle overdrachtdienst. Ik eerst geloofde ik niet maar ik wilde voor mijn lening vóór 8 uur tijd ontving ik een waarschuwing van mijn bank en houd het was mijn lening ik was erg slecht toen ik het zag en ik bad tot God voor het leiden van mij naar het juiste bedrijf die mij vandaag heeft geholpen terwijl ik dit op het internet schrijf, nu heb ik zojuist mijn lening van dit bedrijf ontvangen en ik gebruik deze tijd om te getuigen voor andere mensen als je een lening nodig hebt een lening laat je niet misleiden dit is het juiste bedrijf om toepassen vanaf. Het e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com en voor degenen die geen e-mailadres hebben, is het whatsapp-nummer van het bedrijf +1 (903) 378-6704.

  Dit bedrijf is waar en geweldig als u nu een lening aanvraagt ​​en wacht op uw lening want u zult blij zijn met dit bedrijf.

  Bedankt iedereen en ik blijf Nathanael martyna patryx.

 56. Desislava Dorothee Svetlana

  Mijn naam is Desislava Dorothee Svetlana ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Rotterdam. Ik wil deze tijd gebruiken om op internet te schrijven dat ik zojuist mijn lening van 5 miljoen euro heb ontvangen van dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman, een leningmaatschappij. Eerst geloofde ik niet wat mensen op internet zeiden, maar ik besloot om te proberen en ik 2 dagen geleden de lening aangevraagd en ik net een telefoontje van mijn bank ontving dat er 5 miljoen euro op mijn rekening stond en ik onmiddellijk een waarschuwing ontving van mijn bankbedrijf Patricia Kingsman, belde me en vroeg of ik het had ontvangen mijn lening en ik vertelde ze ja, dus ze zeiden dat ik meer mensen naar hun bedrijf moest brengen als iemand een lening nodig had, dus als je echt een lening nodig hebt, dan is dit het bedrijf om toe te passen. Ze zijn echt geweldig en ik geloof dat er nu een echt leningbedrijf dat leningen verstrekt en dat bedrijf is een lekbedrijf van Patricia Kingsman, dus als iemand van u een dringende lening nodig heeft, is het belangrijk dat dit het juiste bedrijf is om in te schrijven. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  eindelijk ben ik echt gelukkig en kan ik nu mijn eigen bedrijf starten. Nogmaals bedankt Patricia, je bent geweldig en God zegene jou en je gezelschap.

 57. Jaylinn Jasmijn Myrthe

  Mijn naam is Jaylinn Jasmijn Myrthe en ik kom uit Nederland. Ik wil deze tijd gebruiken om iedereen op internet te vertellen hoe ik mijn lening ontving nadat ik 3 keer opgelicht ben geweest. Ik heb gisteren een lening aangevraagd bij Patricia Kingsman. haar goede werken en over hoe ze mensen hielp dus ik besloot me in te schrijven en ze vertelde me wat ik moest doen ik was bang maar ik deed het vanmorgen nu kreeg ik net een waarschuwing van mijn bank daar is geld op mijn rekening en ik heb gecontroleerd het bedrag en het was mijn lening ik ben zo blij. Dus ik wil deze tijd gebruiken en zeg tegen iedereen op het internet dat dit bedrijf echt is als je een lening nodig hebt dit bedrijf is het juiste bedrijf om toe te passen, laat je niet scammen zoals ik want er zijn oplichters van hun bedrijf van dit bedrijf en je zult gelukkig zijn. hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 58. Samantha Esmee Maaike

  Goede dag iedereen mijn naam is Samantha Esmee Maaike en ik kom uit Amsterdam Ik wil deze kans gebruiken Ik moet dit bericht nu op het internet schrijven als iemand van jullie op zoek is naar een echte lening Dit is het juiste bedrijf om contact op te nemen Ik ben een zakenvrouw en ik hebben een lening aangevraagd in een legitiem bedrijf uit 2018 en de naam van het bedrijf is het leningbedrijf van Patricia Kingsman. Zij helpen mensen sinds 2016 en we zijn nu in 2019 en ik heb zojuist mijn lening van hen ontvangen, dus als iemand van u een lening nodig hebben en van toepassing zijn omdat ze echt zijn ik bid gewoon dat mensen die hulp nodig hebben met een lening, niet worden opgelicht, daarom gebruik ik deze kans om dit bericht op internet te schrijven als je een lening nodig hebt solliciteer vanuit dit bedrijf, zodat u niet wordt opgelicht wanneer u solliciteert bij het verkeerde bedrijf. hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  fijne dag iedereen en ik bid dat jullie allemaal blij zijn zoals ik vandaag ben

 59. Hanneke Rosalie Joëlle

  Mijn naam is Hanneke Rosalie Joëlle ik kom uit Nederland. Ik heb net mijn lening gekregen van een nieuw legitiem leningbedrijf uit 2019 en de naam van het bedrijf dat me vandaag hielp met mijn lening is Patricia Kingsman, een leningmaatschappij, zij zijn het mooiste leningbedrijf dat ik heb ooit tegengekomen dat ik gisteren een lening bij hen aangevraagd heb en het enige wat ik deed was de transferkosten betalen die ze zeiden dat ik zou moeten betalen en onmiddellijk leverde ik de betaling in de komende 12 uur tijd dat ik met mijn lening was sorry ik kan niet zeg hoeveel ze me hebben geholpen, maar het is een grote hoeveelheid geld, dus iedereen als je een echte lening nodig hebt, dan is dit het juiste leningbedrijf om contact op te nemen met hun e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 60. Daniël Djonno

  Dag iedereen

  Mijn naam is Daniël Djonno ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Amsterdam. Ik ben op zoek naar een lening online en alles wat ik krijg is oplichters, maar ik vond dit lening bedrijf genaamd Patricia Kingsman lening bedrijf en ik heb mensen online getuigt over er goede daden dus ik besloot om te proberen als ik weer gelukkig zal zijn dus ik heeft een lening aangevraagd van 350.000,00 euro en de leningverstrekker, mevrouw Patricia Kingsman, verzekerde mij dat binnen 12 uur mijn lening op mijn bankrekening zal staan. Vandaag zag ik dat mijn bank mij bericht schreef dat er een bedrag van 350.000,00 euro is in mijn account en ik dank Patricia Kingsman omdat ze echt is, dus als je een online lening nodig hebt, wees alsjeblieft niet opgelicht zoals ik van dit bedrijf solliciteer omdat zij het enige echte bedrijf is dat online leningen verstrekt. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 61. Fabienne Fem Anouk

  Mijn naam is Fabienne Fem Anouk Ik kom uit Nederland Ik heb gehoord van dit bedrijf dat zij leningen verstrekken en ik ging een lening aanvragen van hen Ik heb mensen horen zeggen over oplichting maar ik ben nog nooit opgelicht voordat dit bedrijf me hielp met mijn lening dus iedereen die een lening nodig heeft, moet van hen van toepassing zijn. Leningen zijn snel en veilig hun e-mail adres patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 62. Thomas Thijs Liam

  Hallo allemaal, mijn naam is Thomas Thijs Liam en ik kom uit Nederland. Ik ben op internet geweest en ik heb mensen horen zeggen dat ze eerder zijn opgelicht en ik heb dringend een lening nodig, dus ik durfde geen lening aan te vragen. mensen getuigen over mevrouw Lloyds lening bedrijf dat ze daar een lening van haar hebben gekregen, ik heb nog nooit een lening aangevraagd en ik was zo bang dat ik opgelicht zou worden maar ik geloofde wat de mensen zeiden en solliciteerde van dat lening bedrijf en alles was in orde en ze vertelden me om de transfersom te sturen die gebruikt zal worden om mijn lening over te dragen toen ze me vertelden dat ik zo bang was dat het een oplichterij was dus ik ging zitten en ik dacht erover na en ik kreeg ze terug en vertelde ze dat ik Ik heb dit nog nooit eerder gedaan, maar mevrouw Patricia Kingsman zei dat ik hen moet vertrouwen dat ze me gaan helpen, dus ik deed en stuurde de kosten die ze zeiden dat ik zou moeten sturen voor de overdracht van mijn lening. Vandaag kreeg ik een waarschuwing van mijn rug dat er geld is op mijn reis unt. Vandaag ben ik erg blij dat ik nog nooit ben opgelicht en heb ik mijn lening eenmaal ontvangen, dus nu ben ik blij en zullen ik en mijn familie ook gelukkig zijn, dus iedereen die een lening nodig heeft, moet van dit bedrijf solliciteren zonder te worden opgelicht omdat ze echt en groot en ik bid dat God haar moet blijven gebruiken om mensen van hun leningen te helpen. haar e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  Opnieuw blijf ik Thomas Thijs Liam

 63. Daniëlle Meike lieke

  Hallo allemaal, mijn naam is Daniëlle Meike lieke ben uit Netherland ik heb net mijn lening ontvangen van mevrouw Patricia Kingsman lening bedrijf ze zijn een nieuwe legitieme lening bedrijf van 2019 en het is niet lang geleden dat ik mijn lening van hen ontving ik kreeg mijn lening van hen vandaag en nu ik dit bericht post, ben ik erg blij dat dit bedrijf echt geweldig is, dus iedereen die een lening nodig heeft, contact op te nemen met dit bedrijf, ze zijn echt geweldig daar mail is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 64. Mevr. Patricia Kingsman

  Wij zijn een financieel adviseur die internationale financiën voor elk bedrag van de bankinstrumenten behandelt. Hoe zit het met het vinden van een gerenommeerd bedrijf voor schuldconsolidering dat u kan helpen bij het verminderen van de maandelijkse afbetaling, zodat u betaalbare aflossingsopties en ruimte hebt om te ademen als het aan het einde van de maand komt en de rekeningen moeten worden betaald? Patricia Kingsman lening bedrijf (patriciakingsman.loans2016@gmail.com) is het antwoord. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Voel je vrij om onze gehuurde faciliteiten in te schakelen. We hebben meer dan 2 miljard euro aan zakelijke leningen verstrekt aan meer dan 25.000 euro ondernemers zoals jij. We gebruiken onze eigen aangewezen risicotechnologie om u de juiste zakelijke lening te verstrekken, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien. Onze diensten zijn snel en betrouwbaar, leningen worden binnen 8 uur na succesvolle aanvraag goedgekeurd.

  * Persoonlijke leningen
  * Schuldconsolidatielening
  * Studenten lening,
  * Truckleningen
  * Autoleningen
  * Vastgoedleningen
  * Herfinanciering van leningen
  * Leningen voor consolidatie van schulden
  * Onderwijsleningen
  * Landbouwleningen
  * Bedrijfsleningen
  * Leningen voor startersactiviteiten

  We bieden leningen van minimaal 5000 euro tot een maximum van 500 miljoen euro, de leenbedrijfsdiensten van Patricia Kingsman geven u een lening met een betaalbare rente van 2% en een leentijd van 1 tot 20 jaar om de lening terug te betalen (veilig en onbeveiligd). Ons doel is om uitstekende professionele financiële diensten te bieden. Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten te brengen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen. Bewaar uw financiële problemen niet voor uzelf, zodat u geen schuldenmeester of financiële stressist bent, daarom moet u snel contact met ons opnemen voor een oplossing voor uw financiële problemen. Het zal een grote vreugde voor ons zijn als u financieel stabiel bent ..
  E-mail ons via: patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  Hoogachtend,
  Mevr. Patricia Kingsman.

  We zijn gecertificeerd en bieden snelle en betrouwbare diensten …

 65. Mevrouw Patricia Kingsman

  Hallo allemaal,

  Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt met het leningbedrijf van Patricia Kingsman.

  Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe bedrijfsplannen, bent u op zoek naar een lening om uw bestaande bedrijf uit te breiden, bevindt u zich in een beetje problemen met onbetaalde facturen en weet u niet waar u heen moet of waarheen draai naar? Ben je afgewezen door je banken? Patricia Kingsman lening bedrijf. zegt JA wanneer uw banken NEE zeggen. Neem contact met ons op, want we bieden financiële diensten aan tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2% voor langlopende en kortlopende leningen (beveiligd en onbeveiligd). Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verkrijgen van leningen.

  Diensten omvatten:

  * Autolening
  * Hypotheek
  * Trucklening
  * Hypothecaire lening
  * Schuldconsolidatielening
  * Bedrijfslening
  * Persoonlijke lening
  * Studentenlening.

  Met het leningsbedrijf van Patricia Kingsman. je kunt afscheid nemen van al je financiële crisis en moeilijkheden, want we zijn gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch.
  E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  Vriendelijke groeten,
  Mevrouw Patricia Kingsman

 66. Patricia Kingsman lening bedrijf

  Groeten..
  Neem contact met ons op voor uw veilige en onbeveiligde lening tegen een rentepercentage van 2%
  ………………………………….

  Heeft de moeilijkheid van de economie dit jaar invloed op je, weigert je bank je een lening voor de Chrismas te geven? Als je antwoord ja is, dan heb je een lening nodig. Ik ben mevrouw Patricia Kingsman, de eigenaar van een kredietverstrekker We bieden veilige en beveiligde leningen tegen een rentepercentage van 2%.

  * Bent u financieel geperst?
  * Zoekt u geld om kredieten en schulden af ​​te lossen?
  * Zoekt u financiering om een ​​eigen bedrijf op te zetten?
  * Heeft u behoefte aan particuliere of zakelijke leningen voor verschillende doeleinden?
  * Zoekt u leningen om grote projecten uit te voeren?

  Als u een van de bovenstaande problemen heeft, kunnen wij u van dienst zijn, maar ik wil dat u begrijpt dat wij leningen verstrekken tegen een rentepercentage van 2%.

  * Leen alles tot 95.000.000 euro.
  * Kies tussen 1 tot 20 jaar om terug te betalen.
  * Kies tussen maandelijks en jaarlijks terugbetalingsplan.
  * Flexibele leningvoorwaarden.
  Alsjeblieft als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via dit e-mailadres: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  We beloven een 100% garantie dat u uw lening zult ontvangen aan het einde van deze uitleentransactie. Er is geen beveiligingscontrole, geen kredietcontrole

  vriendelijke groeten
  Patricia Kingsman
  Patricia Kingsman lening bedrijf

 67. Matthew Ryan

  Hallo,

  Bent u op zoek naar een lening? Heeft u financiële hulp of een lening nodig? terug voor meer details, bieden wij leningen tegen 2% rente.

  Bel of sms ons via +1 (406) 224-4793

  WhatsApp ons op: +1 309 240 6182

  Als u zeer geïnteresseerd bent in onze lening, neemt u dan alstublieft contact met ons op via onze e-mail I.D: matthewryan12122@gmail.com met Naam: Telefoon: Lening Bedrag: Duration: Land:

  Matthew Ryan
  Directeur

 68. RolandAslim

  Welkom in de wereld van rijkdom en roem, de
  geweldige illuminatempel .. Ben jij een
  muzikant, voetballer, student, politicus, acteur /
  actrice of bedrijf … dit is geweldig
  mogelijkheid om te informeren naar rijkdom faam populair en macht in leven Contacteer agent Roland aslim op whatsApp nu voor uw inleiding +2348147844552

 69. Mr Robertwilliam

  Getuigenis
  [Droogte]

   
  Getuigenis “” Je moet deze kans niet missen [Mijn naam is mevrouw Jennifer Ik woon in Canada en ik ben een gelukkige vrouw vandaag? en ik zei tegen mezelf dat een geldschieter die mijn gezin redt van onze slechte situatie, ik zal verwijzen naar een persoon die hem leent, hij gaf me geluk aan mij en mijn familie. Ik had een lening van $ 50.000,00 nodig om begin mijn leven helemaal opnieuw want ik ben een alleenstaande man met 3 kinderen.
   
   Ik ben al drie maanden op zoek naar een lening om mijn schulden af ​​te lossen, alles wat ik heb bedolven en nam mijn geld totdat ik eindelijk een door God verzonden geldschieter ontmoette.
   
   Ik had nooit gedacht dat er nog steeds echte leningverstrekkers op het internet zijn, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik mijn lening zonder veel tijd te verspillen. Ik ontmoette deze eerlijke en GOD vrezende man leningverstrekker die me hielp met een lening van $ 50.000,00 Canadese dollar. Hij is een GOD vrezende man, als je een lening nodig hebt om je problemen op te lossen en je zult de lening alsjeblieft terugbetalen
   
  neem contact op met hem en vertel hem dat het Mrs.Jennifer is die je naar hem verwijst. Neem contact op met Mr. Robert William, via e-mail: (Robertwilliamfinancialloan@hotmail.com)

 70. Hope elinal

  Hallo, had u een persoonlijke lening nodig om uw bedrijf te starten of uw bedrijf uit te breiden? Heeft uw bedrijf, bedrijf of branche financiële ondersteuning nodig? Wij verstrekken leningen aan geïnteresseerde personen die op zoek zijn naar leningen met een goede trouw en een Godvrezende band. Deze financieringsagent verstrekt leningen aan klanten met een rentetarief van 2%. Het zijn ontwerpprogramma’s die passen bij uw budget, geen vooruitbetaling. Als u een dringende lening dringend nodig hebt, neem dan contact met ons op via e-mail: kplender@outlook.com

 71. Aneni

  Heeft u een dringende lening nodig? Zo ja, neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare lening. Ik zal leningen verstrekken van 3% in het bereik van 2.000 tot 100.000.000 USD. Ons hoogste beveiligingsniveau is onze prioriteit. Geïnteresseerd moeten contact opnemen met ons via e-mail: Aneniloanfirm@gmail.com of WhatsApp + 16122222495.

 72. George Damien

  Wij zijn een christelijke organisatie die is opgericht om mensen te helpen die hulp nodig hebben, zoals financiële hulp. Dus als u financiële moeilijkheden ondervindt of als u in financiële problemen verkeert, en u geld nodig hebt om uw eigen bedrijf op te starten, of als u een lening aan uw schulden afwikkelen of uw rekeningen betalen, een leuke zaak beginnen of u vindt het moeilijk om een kapitaallening bij lokale banken te krijgen, neem vandaag nog contact met ons op via e-mail (Georgedamienloancompany@gmail.com) voor de bijbel zegt: “Luke 11:10 Iedereen die vraagt ontvangt; hij die zoekt; en voor hem die klopt, zal de deur worden geopend “Laat deze kans dus niet voorbij gaan, omdat Jezus Dezelfde is gisteren, vandaag en voor altijd meer. Alsjeblieft deze is voor serieus gezinde en Godvrezende mensen.

  Uw naam:
  SEKS;
  LEEFTIJD;
  land
  Leenbedrag:
  Leentijd:
  DOEL VAN DE LENING;
  UW MAANDELIJKS INKOMEN;
  Geldig mobiel nummer:
  Bedankt voor uw begrip voor uw contact als
  we wachten
  vriendelijke groeten
  Beheer
  E-mail: (Georgedamienloancompany@gmail.com)

 73. leningaanbieding nu van toepassing?

  Bent u op zoek naar financiële vrijheid? heb je schulden, heb je een lening nodig om een nieuw bedrijf te starten? of je stort financieel in, heb je een lening nodig om een auto of een huis te kopen? Weigert u voor altijd financiën van uw bank? Wilt u uw financiële situatie verbeteren? Heb je een lening nodig waar je rekeningen op vooruit gaan? Zoek niet meer, we verwelkomen u voor een gelegenheid om alle soorten leningen die u krijgt tegen een zeer betaalbare rente van 3% behoefte aan meer informatie, neem nu contact met ons op via e-mail: socialfundltd@gmail.com

 74. Oliver Clark

  Wij zijn een christelijke organisatie die is opgericht om mensen te helpen die hulp nodig hebben, zoals financiële hulp. Dus als u financiële moeilijkheden ondervindt of als u in financiële problemen verkeert, en u geld nodig hebt om uw eigen bedrijf op te starten, of als u een lening aan uw schulden afwikkelen of uw rekeningen betalen, een leuke zaak beginnen, of u vindt het moeilijk om een kapitaallening bij lokale banken te krijgen, neem vandaag nog contact met ons op via e-mail (oliverclarkloanfunds@gmail.com) voor de bijbel zegt: “Luke 11:10 Iedereen die vraagt ontvangt; hij die zoekt; en voor hem die klopt, zal de deur worden geopend “Laat deze kans dus niet voorbij gaan, omdat Jezus Dezelfde is gisteren, vandaag en voor altijd meer. Alsjeblieft deze is voor serieus gezinde en Godvrezende mensen.

  Uw naam:
  SEKS;
  LEEFTIJD;
  land
  Leenbedrag:
  Leentijd:
  DOEL VAN DE LENING;
  UW MAANDELIJKS INKOMEN;
  Geldig mobiel nummer:
  Bedankt voor uw begrip voor uw contact als
  we wachten
  vriendelijke groeten
  Beheer
  E-mail: (oliverclarkloanfunds@gmail.com)

 75. Anthony Marcus

  Ik verstrek leningen op korte, middellange en lange termijn met een rentepercentage van 2%. De verbruiksperiode ligt tussen 1 jaar en 30 jaar. De toegekende bedragen liggen ook tussen € 1.000 en € 50.000.000. Neem contact met me op als je een dringende lening nodig hebt. E-mail: (comprehensive.loan.solutions@hotmail.com)
  Vriendelijke groeten
  MD. Anthony Marcus.

 76. Martin Laura

  Goede dag;

  Solliciteer voor uw Millennium lening, snelle, betrouwbare en lange termijn krediet van uw keuze op 2% rente, zonder een credit check, aarzel dan niet om uw aanvraag in te dienen via (martinlaurafinancefirm@gmail.com) uw geluk is betrouwbaar bij ons.

  Bedankt!!!
  Whatsapp: + 2348162551507 of + 19312082814

 77. Adrian Bayford

  Hallo

  Heb je een lening nodig? Wij bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten. Onze leningen zijn zowel lange als korte looptijden met gunstige rentetarieven. Wij bieden 2% rentekredieten, neem contact met ons op voor meer informatie via (lehmannschulz07@gmail.com)

 78. Mr William Rogers

  Betaalbare lening aanvragen 3% (2019.)

  Hallo allemaal, wij, de Sun Trust Company, zijn gecertificeerde en geregistreerde internationale geldschieters uit de Verenigde Staten. Wij bieden allerlei soorten leningen tegen een zeer lage rente van 3%.
  Heeft u een dringende lening nodig om uw nieuwe jaar 2019 te vieren of te beginnen?
  Heeft u een dringende lening nodig om uw rekeningen te betalen?
  Heeft u een dringende lening nodig om een ​​bedrijf op te starten?
  Heeft u een dringende persoonlijke lening nodig?
  Heeft u een dringende lening nodig voor medische behandeling?
  Heeft u een dringende lening nodig om een ​​huis te kopen, heeft u een dringende lening van welke aard dan ook nodig, neem dan contact met ons op via e-mail: suntrustfinancialhome@gmail.com

  Vriendelijke groeten ,
  Mr William Rogers.
  Hoofd kwartier: Atlanta USA

 79. Dayro Fernandez

  KRIJG VANDAAG EEN LEGIT-LENING
  Hallo,
  heb je financiële hulp nodig?
  heb je een dringende lening van alle soorten nodig.
  variërend van € 1.000 tot € 50.000.000,
  * Rente van 2%
  * Keuze uit 1-25 jaar om af te betalen.
  * Kies tussen maandelijks en jaarlijks betalingsplan.
  * De flexibiliteit van de lening.
  Voor hulp, aarzel niet om contact op te nemen met de heer Dayro Fernandez voor een dringende lening of enige economische samenwerking
  Neem contact met ons op per e-mail: (dayroloanfirm@gmail.com)
  whatsapp op: +1 (951) 3816581

 80. davis wilfred

  mijn naam is Amelia deport ben erg blij vandaag, want ik heb mijn lening van 7000 euro gekregen van st james place wealth management, je kunt contact opnemen met agent Davis wilfred daviswilfred18@gmail.com voor meer info over hoe je je lening kunt krijgen, vergeet hem dan niet te vertellen ik stel je voor.

 81. Emilija Juraj

  BESTE TOP GEHEIME MANIER OM LOTERIJ TE WINNEN MET EEN MAGISCH WINNEND nummer door DR.ISIKOLO

  Ik heb altijd al de mogelijkheid willen hebben om geen loonstrook te hebben voor een cheque of een schuld te hebben. Ik werkte ongeveer 20 jaar in de boekhouding en kon nauwelijks rondkomen. Het leek erop dat ik elke keer dat ik in het bedrijf opgroeide en een salarisverhoging ontving, mijn kosten voor levensonderhoud aanzienlijk zouden stijgen en ik nooit vooruit kon komen. Ik kwam veel getuigenissen tegen op net getuigschrift van Dr. Isikolo, een spellender van de loterij voor voodoo-loterijen, die je zal helpen om een ​​loterij-spreuk uit te brengen en je de juiste aantallen te geven om de overwinning te behalen. loterij, ik geloofde het eerst niet, maar toen het leven slechter werd besloot ik het uit te proberen, nu heeft mijn poging me een miljonair gemaakt, Zie ik won (EEN MILJOEN EURO) nu ben ik een levend getuige van de goede werken van Dr. Isikolo Een begaafd man met een groot vermogen, het is mijn geheim maar ik besloot om de wereld bekend te maken, want het zou een hulp kunnen zijn voor iedereen die een loterij speelt. Ik won 1000.000,00 euro !! Ik kon het niet geloven! Het was niet genoeg geld om meteen met pensioen te gaan, maar ik heb het goed geïnvesteerd en het heeft me toegestaan ​​om naar parttime werk te gaan en ik zal veel eerder met pensioen gaan. Ik ben dr. Isikolo eeuwig dankbaar dat je hem kunt contacteren via deze e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

 82. Mr Robertwilliam

  Lening aanbieding

  U wordt erop gewezen dat de heer Robert william Foundation momenteel leningen verstrekt aan particulieren, bedrijven en samenwerkingsorganen met betaalbare 1% -rentetarieven.
   
          We kunnen het ons veroorloven om je de lening te geven en deze lening zal je veel helpen in je leven. We verlenen een goede service aan onze klanten
   
         U zit in financiële problemen of specificeert? Ben je ooit afgewezen door banken of wil je je schulden afbetalen om voor eens en voor altijd je rekening te betalen, dan heb je geld nodig om je zaak op te zetten. Hier heb je kansen die je nooit kunt missen. Hier is een geweldige kans om uw lening sneller en eenvoudiger te krijgen, u kunt uw eigen droom opbouwen en de eigenaar van een onafhankelijk bedrijf en persoonlijk ondernemer worden.
   
         Voor meer informatie, bezoek ons ​​op Mr Robert William LOANS FOUNDATION via e-mail op Robertwilliamfinancialloan@hotmail.com contact informatie hierboven. We garanderen u een transparante en efficiënte service.

   Ik kan je helpen met een lening.

   U moet de volgende informatie verstrekken om ons in staat te stellen door te gaan met uw lening.

     
   Je volledige naam…..

   Leningbedrag nodig …….

   Jouw land …….

   Uw maandelijks inkomen

  Beroep ……….

  Sex ……..
   
  Leeftijd…….
   
  Adres…..

  Terugbetalingsduur …….

  Telefoonnummer ……….

   Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail (Robertwilliamfinancialloan@hotmail.com)
   Ik kan het je veroorloven om je deze lening te geven

  Dank je
  Mr Robert william MD

 83. krijg je je dringende lening

  Bent u op zoek naar financiële vrijheid? heb je schulden, heb je een lening nodig om een nieuw bedrijf te starten? of je stort financieel in, heb je een lening nodig om een auto of een huis te kopen? Weigert u voor altijd financiën van uw bank? Wilt u uw financiële situatie verbeteren? Heb je een lening nodig waar je rekeningen op vooruit gaan? Zoek niet meer, we verwelkomen u voor een gelegenheid om alle soorten leningen die u krijgt tegen een zeer betaalbare rente van 3% behoefte aan meer informatie, neem nu contact met ons op via e-mail: socialfundltd@gmail.com

 84. krijg je je dringende lening vandaag?

  Bent u op zoek naar financiële vrijheid? heb je schulden, heb je een lening nodig om een nieuw bedrijf te starten? of je stort financieel in, heb je een lening nodig om een auto of een huis te kopen? Weigert u voor altijd financiën van uw bank? Wilt u uw financiële situatie verbeteren? Heb je een lening nodig waar je rekeningen op vooruit gaan? Zoek niet meer, we verwelkomen u voor een gelegenheid om alle soorten leningen die u krijgt tegen een zeer betaalbare rente van 3% behoefte aan meer informatie, neem nu contact met ons op via e-mail: socialfundltd@gmail.com

 85. Larry Maxwell

  Wij zijn een christelijke organisatie die is opgericht om mensen te helpen die hulp nodig hebben, zoals financiële hulp. Dus als u financiële moeilijkheden ondervindt of als u in financiële problemen verkeert, en u geld nodig hebt om uw eigen bedrijf op te starten, of als u een lening aan uw schulden afwikkelen of uw rekeningen betalen, een leuke zaak beginnen, of u vindt het moeilijk om een kapitaallening bij lokale banken te krijgen, neem vandaag nog contact met ons op via (larrymaxwellfunds@gmail.com) voor de bijbel zegt: “Luke 11:10 Iedereen die vraagt ontvangt; hij die zoekt; en voor hem die klopt, zal de deur worden geopend “Laat deze kans dus niet voorbij gaan, omdat Jezus Dezelfde is gisteren, vandaag en voor altijd meer. Alsjeblieft deze is voor serieus gezinde en Godvrezende mensen.

  Uw naam:
  SEKS;
  LEEFTIJD;
  land
  Leenbedrag:
  Leentijd:
  DOEL VAN DE LENING;
  UW MAANDELIJKS INKOMEN;
  Geldig mobiel nummer:
  Bedankt voor uw begrip voor uw contact als
  we wachten
  vriendelijke groeten
  Beheer
  E-mail: (larrymaxwellfunds@gmail.com)

 86. Ken Investment

  HEBT U EEN LENING NODIG OM UW EIGEN BEDRIJF OP TE STARTEN OF UW REKENINGEN TE BETALEN ??? We verstrekken leningen tegen een rentepercentage van 2%. Neem contact met ons op voor meer informatie. ken_inv@aol.com

 87. davis wilfred

  Hallo, mijn naam is Amelia Deport. Ik heb zojuist een lening van 7000 EUR ontvangen van de heer Davis Wilfred. Neem contact op met hem voor hulp: daviswilfred18@gmail.com Vergeet niet hem te vertellen dat ik hem introduceer.

 88. George Mason

  Hallo, heb je een slecht krediet? Heeft u geld nodig voor uw kerstvakantie? Heeft u geld nodig om rekeningen te betalen? Is het nodig om een nieuw bedrijf te starten? Heeft u een onafgewerkt project vanwege een slechte financiering? Heeft u geld nodig om te investeren in een specialiteit waarvan u profiteert? En je weet niet wat te doen. Wij bieden de volgende leningen: zowel persoonlijke leningen, zakelijke leningen, combinatieleningen, studieleningen, consolidatieleningen en nog vele anderen. We verwelkomen u voor een kans om alle soorten leningen tegen een zeer betaalbare prijs van 2% te krijgen. Neem voor informatie contact met ons op via onderstaande informatie ..

  Bedrijfsnaam: UPSTOX FUNDING
  Bedrijfse-mail: upstoxfunding@yahoo.com
  Tekst / Oproep:+1 (302) 273-5794.
  Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044

 89. Hope elinal

  Wij bieden leningen aan met 3%, bieden leningen voor schuldenconsolidatie, zakelijke leningen, onderhandse leningen, autoleningen, hotelleningen, studieleningen, persoonlijke leningen Home Refinancing Loans, voor meer informatie E-mail: (kplender@outlook.com)

 90. Arjan

  Zijn er dan geen middelen om op basis van Europese regels Frankrijk te verbieden deze vogels verder uit te roeien. Zijn die Europese richtlijnen op geen enkele manier bindend dan? Op deze manier kan je alleen maar vriendelijk vragen of ze er mee stoppen en dat heeft bijzonder weinig kans van slagen.

 91. Marjolein

  Biensur een IMMENSE NON A CETTE CHASSA !.

 92. Jan Willemink

  Jagen door de Fransen is uiteraard niet goed te praten. Maar pak in ons land de predatie door met name vossen, steenmarters, kraaiachtigen en eksters met zeer harde hand en haastige spoed zo snel mogelijk aan, anders blijft er geen enkele weide- en akkervogel (patrijs o.a.) maar ook zangvogels over. Alles maar dan ook alles wordt door deze predatoren geroofd ( meer dan 90% van de nesten van weide- en akkervogels worden hierdoor vernield) Dus ook de hand in eigen boezem steken en niet de kop hiervoor in het zand steken wat door menigeen gebeurt.

 93. Piet van Gemert

  Het past niet dat een wereldburger, dat zijn we allemaal op onze aardkloot, iets beschadigen of vernietigen van de schepping. Gebruik maken van wat bestaat of nuttig maken voor gebruik kan geoorloofd zijn, maar dan wel met op basis van respect en bewondering. Dat respect wordt mede bepaald door waardering, bewondering, inteliigentie bijv. recyclen.Maar niet door vernietigen of doden,

 94. Ellen

  Huh? In Nederland proberen we met geld en inspanning de teruggang in broedparen en kuikenoverleving om te buigen om overvliegende dieren straks door hobby Fransozen af te laten knallen? Non à la chasse!

 95. maarten ridderbos

  Tot mijn verbijstering las ik dat de Franse overheid voornemens is om per 2020 de jacht op grutto en wulp weer open te stellen. Het is mijn gewoonte om minimaal eens per jaar lange fietstochten te maken in het buitenland. Zo maakte ik in de maand september van 2016 een tocht langs een groot deel van de west Franse kust. Belangrijke vogelgebieden, die ik onderweg tegenkwam bevinden zich onder meer in de Vendee, langs de Loire, de kust ter hoogte van Saint Brevin les Pins, de Garonne en de Col d’Orgambideska (Pyreneeën).
  Bepaalde delen van de Vendee doen qua landschap erg denken aan Nederland. Je vindt er kanalen en polders, die zijn drooggemalen in een tijd dat dit in Nederland ook gebeurde. Het kan om deze rede geen toeval zijn, dat er tijdens het voorjaar grote groepen grutto’s, tijdens hun reis naar Afrika, de Vendee aandoen om daar uit te rusten, alvorens ze hun tocht voortzetten, richting de voornaamste broedgebieden in Nederland. Van de 120.000 exemplaren uit de jaren zestig wordt het aantal tegenwoordig nog geschat op zo’n 30.000 (een optimistische schatting). Dit alles als gevolg van de intensivering in de landbouw, die de laatste decennia een zware tol heeft geëist. Wordt de grutto nog aangemerkt als gevoelig, dan is de wulp onder de huidige omstandigheden een kwetsbare soort. Alle zijlen zullen dus moeten worden bijgezet om een zekere toekomst voor deze soorten veilig te stellen. Een geheel andere, meer natuur-inclusieve landbouw kan alleen nog voor een redding zorgen. Mede gelet op de enorme economische belangen die hier mee gemoeid zijn, wordt dit nog een helse opgave.
  Tegelijkertijd vond ik het schrikbarend om vast te stellen hoe weid verspreid en veel voorkomend het uitoefenen van de jacht in Frankrijk vandaag de dag nog is. Vrijwel langs mijn gehele route kwam ik vrijwel dagelijks in opvallend geel gekleurde hesjes gestoken jagers tegen (van jong tot oud), sjouwend met een geweer in de ene hand en geschoten wild in de andere hand. Maar ook hoog te paard gezeten, in malle uitgedoste jachtkostuums, inclusief drijfhonden, galopperend door de bossen deden mij beseffen niet in Noord Engeland te zijn, maar heus in Frankrijk. Dit terwijl ter hoogte het plaatsje Saint Brevin les Pins, langs het strand meer dan een honderdtal grutto’s, midden in september door enthousiaste Franse vogelaars, met telescopen nauwlettend in de gaten worden gehouden. Een pleisterplek voor grutto’s, die bij navraag, daar nu al weer enige jaren achtereen voor langere tijd, dezelfde tijd blijken te bezoeken, zonder verder te trekken (maar wel een genot voor het oog). Dat niet alleen deze vogelaars de grutto’s niet koud laat, werd mij duidelijk in het meer zuidelijk gelegen la Sauzaie, waar de onder de merknaam ‘La Barge’ het etiquette van een vlesje ‘bière Artisanale’ opsierde. Ook hier blijkt men trots op deze iconische vogel. Een voor trekvogels niet minder belangrijke plek vormt de Col d’Orgabideska waar jaarlijks door tienduizenden jachtvergunninghouders op alle mogelijke trekvogels wordt geschoten. Aan het eind van de jaren zeventig wist een Nederlandse vogelclub de pacht voor deze jacht, voor een drietal jaar nog grotendeels af te kopen, waardoor de trek ongehinderd doorgang kon vinden. Maar bovenal zou het een beter idee zijn voor een hoog ontwikkeld Europees land als Frankrijk, zich te gaan heroriënteren met betrekking tot het bijstellen van dit volstrekt achterhaalde onderdeel van de Franse cultuur.
  Een heropvoedingingsprogramma georganiseerd door een verantwoordelijk ministerie, afkomstig van een zich met vernieuwing afficherende beweging als ‘En Marche’ , zou zeker niet misstaan. Kortom het openstellen van de jacht op zulke prachtige vogels als de grutto of de wulp (of welke nog in het wild voorkomende vogel dan ook) is anno 2020 een volkomen ridicuul en niet goed te praten idee, iets waar tegen een luid protest het enige juiste antwoord kan en moet zijn.

 96. Marcel

  He formulier lijkt niet meer benaderbaar (gesloten staat er)
  …….???

 97. Henk Poolman

  We streven naar 1 Europa. Frankrijk is daarin belangrijk ! In een geciviliseerd Europa schiet je geen vogels af; helemaal geen Wulp en Grutto, die wij juist beschermen !!

 98. Wouter van der Weijden

  Wiens “eigendom” zijn de grutto’s en wulpen eigenlijk?
  Niet van de Fransen, want ze broeden merendeels in noordelijker landen en overwinteren merendeels in zuidelijker landen. Jacht op deze soorten is dus onethisch nationalisme.

 99. Jeannette Bakker

  Non à la chasse!!!

 100. Yvonne

  Weg met de jacht op zeldzame vogels!

 101. Yvonne

  Weg met het jagen op zeldzame vogels!

 102. Harry Kuiphuis

  Denk er eens over na om niet meer naar Frankrijk op vakantie te gaan als de jacht op wulp en grutto weer wordt toegestaan.
  “Non á la chasse. Pas de vacances plus qu’en France

 103. Paula J.M.lampe

  Non a la chasse!!!!

 104. Lieke

  Onverantwoord en zo nergens voor nodig

 105. Pia Weessies-van Dijk

  Ik ben tegen de jacht op de grutto!!!

 106. A. van Dijk

  Ik wil best een petitie tegen Franse jacht op de grutto tekenen, maar niet als ik niet kan lezen wat er in het Frans staat(!) Waarschijnlijk meerderen met mij, anders gezegd; uw oproep is daarmee gedoemd te mislukken. Volgende keer misschien toch anders aanpakken voor maximaal resultaat.

 107. P.J.Olthof

  Ou est la civilication? Pas de Chasse!!

 108. arja duyne

  Non a la chasse

 109. Hermie Engelbertink

  Stop de jacht, we zijn met veel vrijwilligers bezig om zo veel mogelijk
  weidedevogels te redden, en wanneer de jacht doorgaat of zelfs wordt verlengd
  dan is het werk van de vele vrijwilligers voor niets, dweilen met de kraan open!
  Stop het jagen op alle vogels!

 110. Henk Berendse

  De jacht op wilde zwijnen gaat ondanks de hitte gewoon door. Laten we hopen dat de jacht op franse wilde zwijnen (jagers) ook niet wordt stilgelegd.
  De mens lijkt gecivaliseerd, maar de oerinstincten blijken toch moeilijk uit te roeien. Maar ja, Frankrijk is een mooi land, alleen jammer dat er fransen wonen

 111. w veenstra

  ik hoop dat ze in Frankrijk doorkrijgen dat er over een paar jaar
  niets meer te jagen valt!!! En mijden als vakantieland en geen Franse produkten kopen .

 112. Henriëtte

  Ik zie in diverse reacties dat de EU hier iets mee ‘moet’, en dat is ook zo maar dat gaat niet gebeuren ben ik bang. De EU rammelt namelijk aan alle kanten dus wij, individuele burgers van ons land, zullen inderdaad (zoals gelukkig ook nu) de handen ineen moeten slaan en actie moeten voeren. Want ‘de EU’ doet het niet en handelt slechts in eigen (lands)belang.

 113. Marc

  Beste allemaal, dit gebeurt allemaal door mensen die het (nog) niet snappen. Dat we steeds voorzichtiger moeten omspringen met onze planeet en alles wat daarop leeft. De enorme diversiviteit die zich in de loop van miljoenen jaren heeft ontwikkeld. Wij hebben als mensheid hierop grote invloed omdat we met zovelen zijn. Nadenken bij wat we doen is een eerste vereiste.
  Dat de jacht op weidevogels hierop haaks staat behoeft geen betoog.
  Wij gaan het deze groep jagers niet bijbrengen. Jagen voor de lol.
  De enige manier om dit te stoppen is de EU.
  Verbieden als de kleuters het zelf niet inzien.
  Jammer dat het zo moet, maar het is kennelijk niet anders.

 114. Isabel

  Svp non a la chasse,,ensemble nous pouvons faire un arret a la chasse

 115. Tom

  Zijn we zelf veel beter dan de Fransen? ik betwijfel het. Door de intensieve vee teelt en het huidige maai beleid worden er jaarlijks duizenden kuikens en eieren tot moes gemaaid. Natuurlijk is dit Franse voorstel idioot maar laten we ook hand in eigen boezem steken en stoppen met vlees en zuivel te eten. Of in ieder geval accepteren dat zuivel en vlees veel duurder gaat worden als er weer “natuurlijk” geboerd gaat worden. Ik vraag me af hoeveel mensen daartoe bereid zijn.

 116. Jan de Boer

  Waar hebben we het eigenlijk over.
  Leven we in de vorige eeuw.
  Staat er ook een verbod op het afschieten van jagers in Frankrijk

 117. Wil Grond. INF

  Het is totaal niet nodig kostbare Vogels te doden.

 118. Wil Kaal

  Ongelooflijk dat dit nog altijd gebeurt. Zijn het mensen of barbaren die dit op hun geweten willen hebben.

 119. Eric Decaluwe

  Blijf van de natuur en onze vogels af, ……stop jacht voor het plezier,…. jacht is moord door dwazen & onbeschaafden,

 120. Hannie van de Reep

  Bericht op de newuste pagina geplaatst. En nu zo snel mohrlijk dat moratorium verlengen!

 121. evr. Y. Yntema

  Non ä la chasse

 122. Theo Oudejans

  Het kan in 1 Europa toch niet zo zijn dat in het ene deel wordt gejaagd op de vogels die in het andere deel worden beschermd. En ook nog eens zijn verkozen tot symbool. Zullen wij dan maar de Eifeltoren neerhalen?!

 123. Jacqueline Balteau

  Dit moet écht stoppen !!

 124. Yvonne

  Dit mag niet gebeuren, bizar gewoon. Getekend, vanzelfsprekend.

 125. marianne

  Dit is Moord!!!

 126. marianne

  Niet te geloven!!!

  Dit is MOORD

 127. Vanessa

  Non à la chasse

 128. Marika Basilon

  Dat mag nooit gebeuren!

 129. Mariska

  Fijn om iets te kunnen doen. Daarna geld gestort om weideland in Nederland beschikbaar te houden voor vogels.

 130. Sylvia Arts

  Ja echt hoor waar gaat dit over? Wij doen in Nederland ons stinkende best en veel boeren die hun beste beentje voorzetten en dan dit! De meeste Fransen vinden het sowieso moeilijk om van vlees af te blijven en jagen zit in de gene geloof ik. BAH
  Niet alleen wij moeten protesteren, de EU MOET zich hier ook mee bemoeien.

  Maar beste mensen die hier reageren in de wetenschap dat ze hebben geprotesteerd, dat is niet zo. Je zal eerst het stukje Franse tekst hier bovenaan de pagina moeten kopiëren en op de link ‘ONLINE CONSULTATIE’ klikken. Daar plak je de tekst en vul je je naam en e-mailadres in, daarna nog een keer bevestigen en dan pas heb jij geprotesteerd!
  Dank jullie allemaal!

 131. Agatha Wieringa-Kooiman

  Niet bepaald heren. In deze tijd nog vogels afschieten om op te eten.
  Vogels beschermen? Nooit van gehoord. De jacht is in zuidelijke landen nog heilig. En maar proberen om vogels in de weilanden te beschermen.

 132. Hilda

  Express?? Votre message n’a pas pu être enregistré en raison d’un problème technique
  Probeer ik in mijn beste Frans te reageren op jullie oproep, krijg ik bovenstaande reactie van het Franse ministerie van Ecologie.
  Heel jammer

 133. Cor van de Lisdonk

  Ik weet niet wat ik lees , Wij doen ons best en de Fransen gaan gewoon door dit moet echt stoppen.

 134. bert zwinkels

  Deze walgelijke praktijken moeten onmiddellijk stoppen.

 135. Frank

  BASTARDS!

 136. M. van Biljouw

  Ongelooflijk! Hoe is het mogelijk dat een EU land vogels die het al zo moeilijk hebben, nog gaat afschieten ook!

 137. Rian

  how is it possible that a civilised country like France still doesn’t understand the value of nature. It’s primitive and ridiculous! stop it now!

 138. Joek

  nooit toelaten

 139. dieuwke sprik

  wel dit is gewoon vreselijk dat men dit kan doen!
  Dit moet stoppen !!!!
  met varkens hier in Nederland zijn we geen haar beter !

 140. Keetje

  Prolonge la chasse pour toujour!

 141. dieuwke

  wel dit is gewoon vreselijk dat men dit kan doen!
  Dit moet stoppen !!!!

 142. rini verheijen

  Is het hier anders????? ondanks de droogte en het niet gezond (mager)zijn van onze wilde varkens gaat men toch door met de PLEZIER jacht

 143. Ingrid den Hartog

  De mens is arrogant,wil koste wat het kost alles naar zich toetrekken,wij moeten ons diep schamen,hoe alles naar de vernieling wordt geholpen!
  Maar als we niet reageren,is zowieso elke kwestie een verloren zaak.

  Als je een grutto van dichtbij bekijkt,zie je pas hoe geweldig mooi die is,de kleuren,de tekening,de trotse houding.Laten we vechten om hen te behouden,een demonstratie door de Franse natuurvoorvechters,vogelaars zou ook op zijn plaats zijn.

 144. willy spoolder

  niet te geloven

 145. magada hensen

  Laten ze in Frankrijk nu eens hun verstand gebruiken, die vogels zijn er om van te genieten en NIET OM OP TE ETEN!
  Wat een misselijk makende manier van doen om weerloze vogels te lokken en dan neer te knallen, bah, bah, bah!!!!

 146. H.M. Lubach

  Lekker makkelijk hè, op weerloze dieren schieten! Die hele walgelijke jagerslobby zou wereldwijd verboden moeten worden inclusief de jacht op zeehonden, de jacht op walvissen, de jacht op wild in notabene ‘reservaten’ en ga zo maar door! Blijf gewoon met je vieze tengels van ALLE dieren af, ziek volk!

 147. Joop Hattink

  Maak ook een statement door de lokvogels aan flarden te schieten.

 148. Eva

  Helaas werkt het versturen niet. Ik krijg een foutmelding, zoals anderen ook opmerkten.

 149. ineke smaalders

  MEURTE DES CHASSEURS!!!!!!!!

 150. Rob

  zegt dat hij mijn bericht niet in aanmerking kan nemen.

 151. Tom

  Quel horreur, monsieur Macron. Impossible maintenant! Tu dois mourir de honte!

 152. Jacques van der Neut

  We hebben allemaal de mond vol van de EU. Vinden het goed dat zoiets er is. Op milieugebied is er echter nog lang geen sprake van harmonisatie van bepaalde wetten. De jacht op grutto’s is werkelijk absurd! Non a la chasse!

 153. Irma Reedijk

  Ik heb de Franse tekst verstuurd omdat ik geen Frans kan lezen en schrijven. Hopelijk heb ik het goed gedaan en is de tekst verzonden en aangekomen waar hij moet aankomen. Ik vind dat deze rotjacht moet stoppen. Onbegrijpelijk dat er in Frankrijjk op beschermde vogels wordt geschoten. Ik ben vogelliefhebber en blijf me verbazen over de schoonheid van deze dieren. Mooi alternatief voor de vogeljacht: kleiduiven schieten.

 154. Ingeborg Breuers

  heb jullie Franse tekst verstuurd, hopelijk goed gegaan, want ik vind het afschieten van vogels min of meer ter vermaak (de zogenaamde jacht) verschrikkelijk!

 155. Dhr. S. Bos

  Ondersteun van harte de Nederlandse Spirit om het afschieten tegen te gaan.

 156. Bianca

  Ja sind Sie den von allen guten Geistern verlassen ???
  Wo bleibt die erfurcht ?? Den respect vor dem Lebewesen ?? Der Natur ?? Wir sind alle miteinander verbunden und brauchen einander ob wir wollen oder nicht wir können nicht so tun als op uns das nichts angeht !!! wir brauchen die natur und deren lebewesen . Aber die natur braucht uns menschen nicht , das solltet ihr niemals vergessen . Villeicht ist das der schlüssel zum umdenken . Wir sind nur gäste und sollten uns auch so verhalten. Oder zerstören und verwüsten Sie auch das Haus und Garten Ihres Freundes oder Familie, wenn Sie dort zu besuch sind ????
  Ich bin zu tiefst traurig wie mit der Natur und den Tieren umgegangen wird. Ist da überhaupt noch Hoffnung, zur umkehr ???

 157. Ad van Duren

  Onderstaande tekst verzonden.
  Aux Pays-Bas, des populations reproductrices de barges à queue noire et de courlis cendrés sont en déclin malgré les efforts de conservation de milliers de volontaires et d’agriculteurs ainsi que des budgets gouvernementaux annuels de dizaines de millions d’euros.

  Ces deux espèces utilisent les zones humides en France comme sites d’escale pendant la migration ou pour passer l’hiver. Afin d’éviter tout déclin supplémentaire, il est important que ces deux espèces ne soient plus chassées sur leurs voies de migration.

  Nous étions satisfaits du moratoire sur la chasse de la barge à queue noire sur tout le territoire français lors de ces 10 dernières années. Nous demandons ainsi au gouvernement français d’étendre le moratoire actuel pour au moins 5 ans supplémentaires. Notre demande est appuyée par les plans d’action AEWA et le Plan d’Action International Multi-Espèces pour la Conservation des Limicoles Nicheurs dans les Prairies Humides en Europe (2018-2028) récemment adopté.

  Par ailleurs nous sommes très préoccupés par le fait que les courlis cendrés soient encore chassés dans les départements français où cette espèce s’arrête pendant la migration ou pour passer l’hiver. Nous demandons donc également un moratoire sur la chasse du courlis cendré sur toute la France au plus vite.”

 158. Anna Kuijper

  Cher monsieur Macron,
  It is unbelievable that people in your beautiful country still shoot beautiful birds which are on the list of endangerd species .Please ,let it stop as soon as possible.

 159. Bob van der Hoogte

  Non a la chasse

 160. paul

  Ik heb Fransen altijd al een stel debielen gevonden, ik mijd ze als de pest dat zou iedereen moeten doen, het is veel spannender om op jagers te schieten dan op weerloze vogels.

 161. A Schrijver Jerseykade 24 3446BE Woerden Nederland

  STOP SVP MET DE JACHT OP DEZE LIEVE EN ONBESCHRIJFELIJKE MOOIE GRUTTO’S.

 162. Harry U

  Non chaise! stupidité !

 163. Jako

  Ik doe mijn best maar ik krijg een foutmelding: Votre message n’a pas pu être enregistré en raison d’un problème technique. Doe ik iets verkeer of werkt de Franse website niet goed?

 164. Rik

  Formulier verzenden werkt niet meer. Geeft aan “Votre message n’a pas pu être enregistré en raison d’un problème technique”

 165. Yv Steege

  Bedankt voor de vertaling. Ik heb verstuurd bij de online consultatie👍

 166. Ton Metselaar

  Als je wereldkampioen voetballen kunt worden dan moet het in stand houden van vogels toch niet zo moeilijk zijn? Jaag op doelpunten in plaats van op vogels!

 167. Henk Eilander

  Als je nu de weide vogels afschiet, waar schiet je dan volgend jaar op???????
  Help eens met het opruimen van de grote hoeveelheid ganzen die de andere weide vogels verdringen.

 168. Henk Eilander

  Als je nu alle vogels afschiet, waar schiet je volgend jaar dan op ??????????????
  Kom hier en schiet het teveel aan ganzen die onze weide vogels verdringen.

 169. ed bekke

  jacht op Fransen openen?Geen vakantie meer in Frankrijk vieren

 170. P.Peijs

  Jagen is niet meer van deze tijd.
  Het is nu meer een hobby geworden.
  Ze (jagers) zouden alleen ingezet mogen worden als er aantoonbare wildschade is geconstateerd.

 171. Jurrien Brons

  Fransen , zoek een andere hobby, maar blijf van de natuur en vogels af.

 172. Rowiena

  Non a la chasse..!!!

 173. Eef

  Ik heb mijn beste Frans van zolder gehaald 🙄 en dit ingestuurd met daarbij de tekst van de Vogelbescherming.
  “Je vous prie d’arrêter la chasse. C’est incroyablement important que ces espèces soient préservées. Nous devrions non seulement sauver les éléphants ou les tigres, mais aussi garder les animaux à proximité. Travaillons ensemble en Europe pour préserver la biodiversité. Merci beaucoup pour votre attention.“

 174. Hannie Bouman

  Fransen stop de jacht laat de vogels leven

 175. Liesbeth

  Non à la chasse!

 176. Jan

  Tuig

 177. Wim Peters van Ton

  Non a la chassr,!

 178. jaap

  Misschien een idee om landen waar de jacht op vogels wordt toegestaan c.q. een verbod niet wordt gehandhaafd actief te gaan mijden als vakantiebestemming

 179. Hans Hoppen

  non a la chasse ………………………. no way !!!!!!

 180. Trudy Hartog

  Non a la chasse

 181. elisabeth mees

  non a la chasse

 182. Mh

  Non à la chasse!

 183. Paul

  Non a la chasse!!!!!

 184. Henk Doomen

  Non a la chasse !!!!!

 185. Francoise Driessen-Blin

  Non aux chasseurs de tout bord, qui ne chasse que pour leur petit plaisir personnel

 186. Marcel Jonckers

  “Aux Pays-Bas, des populations reproductrices de barges à queue noire et de courlis cendrés sont en déclin malgré les efforts de conservation de milliers de volontaires et d’agriculteurs ainsi que des budgets gouvernementaux annuels de dizaines de millions d’euros.

  Ces deux espèces utilisent les zones humides en France comme sites d’escale pendant la migration ou pour passer l’hiver. Afin d’éviter tout déclin supplémentaire, il est important que ces deux espèces ne soient plus chassées sur leurs voies de migration.

  Nous étions satisfaits du moratoire sur la chasse de la barge à queue noire sur tout le territoire français lors de ces 10 dernières années. Nous demandons ainsi au gouvernement français d’étendre le moratoire actuel pour au moins 5 ans supplémentaires. Notre demande est appuyée par les plans d’action AEWA et le Plan d’Action International Multi-Espèces pour la Conservation des Limicoles Nicheurs dans les Prairies Humides en Europe (2018-2028) récemment adopté.

  Par ailleurs nous sommes très préoccupés par le fait que les courlis cendrés soient encore chassés dans les départements français où cette espèce s’arrête pendant la migration ou pour passer l’hiver. Nous demandons donc également un moratoire sur la chasse du courlis cendré sur toute la France au plus vite.”

 187. Toke

  Non a la chasse

 188. Joop Nijhof

  Non a la chasse!

 189. Joop Nijhof

  Non a la chasse.

 190. h.tamboer

  Non á la chasse!

 191. Reinske Beunder

  Arretez la chasse

 192. Gerard

  Natuurlijk TEGEN, maar hebben jullie de Franse tekst gekopieerd en geplakt op de link ‘ONLINE CONSULTATIE’ ??
  Pas dan dan heb je geprotesteerd.

 193. oma Cissy

  Non à la chasse !!!

 194. fekkes

  non à la chasse

 195. Bert Janssen

  Non a la chasse

 196. Angelica Roest

  Stop killing the birds!!

 197. Rien Koster

  Non a la chasse

 198. Gerard Veldhof

  Non a la chasse!!!!

 199. Kees Van valkengoed

  Non à la chasse!

 200. Elisabeth Muller

  Non à la chasse!!!

 201. Wim Trinks

  Stop de tue les oiseaux qui sont protégé dans L europe.

 202. Rien Krabshuis

  non a la chasse pour notre oiseaux!

 203. van Velzen

  non a la chasse

 204. Annuska Heldring

  A bas la chasse!

 205. Ronny Platjouw

  Non a la chaise!!! Grrrrr

 206. Ellen Hoefs

  Non a la chasse!

 207. Marina Kraaij

  Actie op Europees niveau, vanwege het Europees actieplan voor steltlopers, zou ook gestart moeten worden, lijkt me. Alleen richting Frankrijk is niet genoeg; die schieten deze berichtjes samen met de vogels de lucht uit!

 208. Marie-Jose Postelmans

  Non à la chasse!

 209. Esther de Jong

  Non à la chasse!

 210. Plonie

  Non a la chasse.

 211. Jacqueline van Reijsen

  Non a la chasse!!!

 212. Henny

  NON à la Chasse !!

 213. Gerben Mensink

  Non à la chasse!!!!

 214. H. Ragas

  Non a la chasse! J’espere que les fransaises arreter avec la stupidité! Pour nou enfants.

 215. Mieke Vos

  Non a la chasse!

 216. A.H. Brouwer

  Non a la chasse!!!!!

 217. Marjan Schutte

  Non à la chasse!

 218. Peter

  Jagersdlobby in frankrink is vergelijkbaar met usa

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je naam wordt wel getoond.

*

Schijf je in voor de gratis, digitale maandelijkse nieuwbrief

Vogelbescherming gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken ze om u te informeren over ons werk, onze producten en voor marketingdoeleinden. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl. Klik hier voor meer informatie over privacy.

Volg de campagne